Home > Lichtervelde maakt zich klaar om zaterdag 256 beerpongers te ontvangen

Lichtervelde maakt zich klaar om zaterdag 256 beerpongers te ontvangen

Geschreven op 29 augustus 2023 om 09:35 door Mario De Wilde

Lichtervelde staat op het punt om een golf van enthousiaste beerpongers uit alle hoeken van België te verwelkomen voor het langverwachte Belgisch Kampioenschap Beerpong op zaterdag 2 september. Met maar liefst 256 deelnemers en zelfs lokale schepen van feestelijkheden, Steven Bogaert, die zich in de strijd mengt, belooft dit evenement een ware sensatie te worden. Het BK, gehost door het Beats n’ Bots festival, heeft in een recordtijd de aandacht van beerpong-liefhebbers weten te grijpen. “We waren overweldigd door de enorme belangstelling en hoe snel alle plaatsen werden ingevuld. We hebben inschrijvingen vanuit heel België; van La Louvière tot Hasselt!” zegt Victor Schellens, medeorganisator van het BK Beerpong. Meer dan 256 beerpongers uit alle hoeken van België zullen samenkomen in Lichtervelde om hun vaardigheden te tonen en te strijden om de felbegeerde titel van nationaal kampioen beerpong. Opvallend is dat zelfs de plaatselijke schepen van feestelijkheden, Steven Bogaert, niet kon weerstaan aan de roep van het toernooi en deelneemt aan het tornooi. Het toont aan dat beerpong een groeiende en enthousiaste gemeenschap heeft in België.

Beats n’ Bots, het festival dat dit jaar het BK Beerpong host, is veel meer dan alleen een beerpong evenement. Het is een volledige festivalervaring met voor ieder wat wils. Lokale foodtrucks zullen de hongerige magen van deelnemers en bezoekers stillen, terwijl een zomerbar en unieke attracties voor een feestelijke sfeer zorgen. De line-up van dj’s belooft non-stop muzikaal vermaak en als kers op de taart zal niemand minder dan de legendarische Wim Soutaer live optreden, om het publiek in de feeststemming te brengen.

Beats n’ Bots en het BK Beerpong verwelkomen iedereen om deel uit te maken van dit onvergetelijke evenement en zich te laten onderdompelen in de spannende sfeer van competitie en feest.

Iedereen is dan ook welkom op 2 september vanaf 13u00 tot 03u00 in de Bontenhondstraat 4, 8810 Lichtervelde.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.