Home > Leven gaat door: Club Brugge is op zoek naar stewards

Leven gaat door: Club Brugge is op zoek naar stewards

Geschreven op 23 april 2020 om 10:23 door Mario De Wilde

Club Brugge is de nummer één in het Belgisch voetballandschap. Niet alleen op het veld, maar ook in de tribunes maakt Blauw-Zwart steeds weer het verschil. Naast onze beste supporters van het land, maken ook onze stewards een belangrijk deel uit van Fort Jan Breydel! Word jij een van onze nieuwe fortwachters / stewards?
Opdrachten van de fortwachter:
Jij controleert de ingang en houdt toezicht tijdens de instroom, net zoals Mignolet dat doet in onze goal.
Net zoals Vormer voor de hele ploeg, ben jij het aanspreekpunt voor supporters tijdens thuiswedstrijden van Club.
Clement beantwoordt de vragen in de persruimte, jij beantwoordt de vragen van supporters. Je informeert hen en wijst hen naar hun juiste plaats.
Zoals een echte box-to-box speler ben jij op communicatieve wijze in staat allerhande (kleine) situaties te signaleren, op te lossen en/of indien nodig daar eventueel hulp bij in te schakelen.
Je bent werkzaam in een team. Net als onze spitsen moeten scoren én assists geven, ben ook jij collegiaal en stel je het team voorop. Daarbij blijf je steeds klantvriendelijk en zelfverzekerd.
Profiel van de fortwachter:
Je bent een enthousiaste en betrouwbare man of vrouw die ouder is dan 18 jaar. • Winnen doe je met de hele ploeg. Teamwork en collegialiteit is een belangrijke eigenschap van je. Net als de spelers ben je bereid om bij te leren. Je volgt daarbij een cursus en woont instructiedagen bij. Je bent flexibel, zelfverzekerd en stressbestendig. Ook als Blauw-Zwart in de laatste minuten slechts 1-0 voor staat. Je staat nog niet genoteerd in het boekje van de scheidsrechter en hebt dus in de laatste 5 jaar geen stadionverbod gekregen.
We bieden jou:
Een belangrijke positie binnen het Club Brugge-team.
Een onbelaste vrijwilligersvergoeding per wedstrijd.
Werkkledij en opleidingen
Word jij net als Vormer een leider op Fort Jan Breydel? En ben je daarvoor bereid een opleiding te volgen van vijf stagewedstrijden? Dan ben jij zeker de man of vrouw die we zoeken.

Info op https://www.clubbrugge.be/nl/nieuws/club-brugge-zoekt-stewards

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.