Home > ‘Lek me Liptje Test’. De Mealhero Casseroles: 47/50

‘Lek me Liptje Test’. De Mealhero Casseroles: 47/50

Geschreven op 8 juli 2022 om 15:01 door Mario De Wilde

‘Lek Me Liptje Test’ is een culinaire rubriek waarbij de redactie proefondervindelijk een objectieve test uitvoerde van een menu of een aantal gerechten. Afgelopen weekend ontvingen en probeerden we vier Mealhero Casseroles. Het moge duidelijk zijn, de chefs van Mealhero hebben de voorbije tijd niet stilgezeten. Omdat te bewijzen kozen we vier pakketjes uit het riant aanbod. Dit is alvast waar Mealhero Casserolles voor staan:

  • Een portie van 500 gram, waarvan 200 gram groenten. Zodat je van jouw vitaminen kan genieten.
  • Jouw sausje zit onderaan jouw Casserole. Zodat die mooi over je eten smelt tijdens het bakken.
  • Alles is verpakt in een karton verpakking van 100% gerecycleerd materiaal die jij ook 100% kan recycleren.
  • In één lade van je diepvries passen zo’n 6 tot 8 Casseroles. Makkelijk stapelen dus.

Sneltest:

We gingen voor vier hoofdgerechten, zowat uiteenlopend van smaak en variatie.

-Balls & Glory met farfalle en tomatensaus met drie kazen: bedacht en bereid door Wim Ballieu

-Gentse waterzooi vis: een heerlijke Belgische klassieker met een gezonde twist.

 

-Beef teriyaki noedels: deze zoetzure schotel met noedels en rundsvlees is zo Aziatisch als je het maar kan vinden.

-Mac & Greens meatballs: maak kennis met onze bekende, beruchte en inmiddels notoire macaroni met kaassaus van parmezaan en emmentaler.

Alle info over de Mealhero Casseroles en de mogelijkheid tot bestellen vind je op deze link

Conclusie:

Een eerste overtuigende vaststelling is dat de Mealhero Casseroles boordevol smaak zitten en dat het bovendien om flinke porties gaat. Al bij de keuze is het bijzonder leuk dat je op deze manier heel gevarieerd kan eten: vlees, vis, vegetarisch, Belgisch, lichtjes Mediterraans of Oosters, enz…. Je spaart er in ieder geval de boodschappen naar de slager of supermarkt mee uit en het komt kant-en-klaar op je bord. Alles wordt geleverd in handige en milieuvriendelijke casseroles (geen plastic) en alleen uit de diepvries halen en gedurende ruim 10 minuten opwarmen in een pan of pot. Alvast een hoera voor de lekker gekruide gehaktballen van Balls & Glory die echt puur smaakten. De Beef teriyaki noedels was een perfecte mix van ‘zoet & pittig’ terwijl de Gentse Waterzooi flink wat stukjes zalm bevatte. Alsof we nog niet voldoende overtuigd waren, kregen de Mac & Greens meatballs op de redactie een staande ovatie. Vanaf € 7 per maaltijd heb je bij Mealhero al een lekkere maaltijd en onder het motto ‘het gemak dient de mens’ spaar je koken en veel afwas uit. Een mooie 47/50 van een verwende fijnproever….

Score

Presentatie: 10/10
Smaak: 10/10
Klantvriendelijkheid: 9/10
Bediening: 9/10
Prijs: 10/10
Aanbod: 9/10
Totaal: 47/50

2 reacties

De Jaegher uit Brugge
Geschreven op 2022-07-08 15:55:03
Het is misschien vreemd om te schrijven maar het is dankzij mijn schoonmoeder dat we Mealhero en het gemak gevonden hebben. Intussen hebben we al driekeer een pakket voor vier dagen gekocht en we zijn heel blij. We kochten vroeger wel eens een voorverpakt pakket in de Carrefour en dat ongeveer evenveel. De bouletjes van Ballieu gaan we ook zeker eens proberen. De Jaegher uit Brugge
Nick Hillewaert
Geschreven op 2022-07-08 15:50:22
Mijn vrouw is al bijna een jaar fan van deze maaltijdbezorger. Altijd keurig op tijd en zoals in het artikel geschreven ook een grote variatie. Knap wat ze bij Mealhero doen. Nick Hillewaert

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.