Home > ‘Lek me Liptje Test’: Chicken Tok Tok in Brugge 43/50

‘Lek me Liptje Test’: Chicken Tok Tok in Brugge 43/50

Geschreven op 30 september 2021 om 18:17 door Mario De Wilde

‘Lek Me Liptje Test’ is een culinaire rubriek waarbij de redactie proefondervindelijk een objectieve test uitvoerde van een take away menu. Deze week was Het Nieuws van West-Vlaanderen te gast bij het unieke en nieuwe Chicken Tok Tok op de eerste verdieping van Top of Bruges in het Hoogste van Brugge. Hier kan je alle dagen vanaf 18 uur en dat tot middernacht terecht voor een halve gegrilde kip met saus aan 10 euro. Iets anders staat er niet op de kaart van Tok Tok van zaakvoerder Mario Cattoor.
www.chickentoktok.be

Sneltest:

–Halve gegrilde kip (met bijhorende sausjes en brood): € 10

Conclusie:

Tegenwoordig is het al Tiktok wat de klok slaat maar Tok Tok in Brugge weet intussen ook goed te scoren met haar gloednieuw concept. De keuze is snel gemaakt: je krijgt een halve kip netjes op een bord geserveerd en daarbij vier sausjes in aparte potjes: ketchup, zoetzuur, mayonaise en Andalouse. Je kan steeds extra saus of een portie appelmoes erbij bestellen. De kip was perfect gegaard zodat het krokant vlees netjes van het been kon gepeuzeld worden. Een (sorry) ‘pluim’ ook voor de kruidenmixer van dienst want de korst was pittig en vakkundig gekruid. Een eenvoudig maar smaakvol gerecht om je duimen en vingers af te likken en dat mag ook, want kip smul je nog altijd het best met je handen. Kakelend van blijdschap trokken we weer huiswaarts. Geef toe: 10 euro is geen prijs en het smaakt voor veel mensen zoveel beter dan een obligate kebab of pak friet.

Score

Ontvangst en afhaling: 9/10

Presentatie: 8/10

Smaak: 9/10

Interieur & omgeving: 8/10

Prijs: 9/10

Totaal: 43/50

4 reacties

Michel
Geschreven op 2021-10-03 16:09:51
De kip is lekker en het is er gezellig ook. Ik kom graag terug.
Kevin Tilleman
Geschreven op 2021-10-01 09:57:12
Wat is er mis met kebab? Kevin Tilleman
M. Byttebier
Geschreven op 2021-10-01 08:16:12
Toffe pee, die Mario en ook een tof idee om dit te doen. M. Byttebier
Danny
Geschreven op 2021-09-30 20:37:17
Punten over interieur. Tja daar kunnen we blijven over discussiëren. Het is er kraaknet en das belangrijker . En uitstekende vriendelijke bediening. Goed concept en lekker eten. Wat heb je nog meer nodig om een avond te starten of af te sluiten. Juist een goede cocktail of afzakker. Maar die kan je beneden in de lounge vinden. Zeker doen!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.