Home > Leg eens een jaar geschiedenis onder de kerstboom, met dank aan Heemkring Graningate Middelkerke

Leg eens een jaar geschiedenis onder de kerstboom, met dank aan Heemkring Graningate Middelkerke

Geschreven op 8 december 2022 om 09:36 door Mario De Wilde

Heemkring Graningate uit Middelkerke biedt dit kerstseizoen een leuk cadeau-idee aan: geef eens een jaar Middelkerkse geschiedenis cadeau. Heb je een vader, moeder, opa, oma, nonkel of tante die zot is van geschiedenis? Waarom verras je hem of haar niet met een leuk kerstcadeau: een jaarabonnement op het geschiedkundige tijdschrift van de heemkring.

Voor 24 euro krijg je een cadeaubon en 4 magazines van 40 pagina’s vol met lokale, geschiedkundige weetjes uit Middelkerke. Elk magazine behandelt een thema-artikel en tal van ongeziene foto’s uit het rijke verleden van Middelkerke en zijn deelgemeenten.

Praktisch

Surf naar de Facebookpagina van Heemkring Graningate en vul het formulier in. Geen Facebook, geen probleem: stuur een mailtje naar info@graningate.be of geef ons een belletje via 0475 68 05 33. Na overschrijving van 24 euro via rekeningnummer BE38 0680 8628 6072 ontvang je een cadeaubon om onder de kerstboom te leggen. Je ontvangt het eerste nummer in het voorjaar van 2023. Het abonnement loopt 1 jaar en wordt niet automatisch vernieuwd. Actie loopt tot 10 januari.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.