Home > Leegstaand gebouw van WZC OLV Van Troost in Westkapelle wordt Horror Hospital

Leegstaand gebouw van WZC OLV Van Troost in Westkapelle wordt Horror Hospital

Geschreven op 11 oktober 2023 om 08:53 door Mario De Wilde

Het meest angstaanjagende evenement van het jaar staat weer voor de deur: Halloween! Naar jaarlijkse traditie opent de Jeugdraad opnieuw een pop-up Spookhuis tijdens het Halloweenweekend. Dit jaar viel hun oog op de oude gebouwen van WZC OLV Van Troost. Ze toveren de site om tot een Horror Hospital, het wordt enger dan ooit tevoren. Er zijn drie bloedstollende avonden, elk met een eigen dosis griezeligheid en spanning. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een angstaanjagende reis door een verlaten ziekenhuis vol met huiveringwekkende verrassingen.

-Vrijdag 27 oktober van 18 uur tot 21.30 uur: De “light version”, geschikt voor alle leeftijden, ook voor de jongste bezoekers (tot 12 jaar).
-Zaterdag 28 oktober van 19 uur tot 23.30 uur: De “horror version”, voor de dappere zielen die op zoek zijn naar een intense enge ervaring.
-Dinsdag 31 oktober van 19 uur tot 23.30 uur: De “terror version”, alleen voor de stoutmoedigsten en meest geharde thrillseekers.

Tickets kosten 5 euro per persoon. Met je UiTpas krijg je 2 euro korting als je 10 punten inwisselt. Voorgaande jaren was dit event een groot succes, dus wacht niet te lang. Bereid je voor op de ultieme Halloween-ervaring in het Horror Hospital Spookhuis en laat je angsten de vrije loop!

Locatie:

Oude gebouwen van WZC OLV Van Troost, Rustoordstraat 1, 8300 Knokke-Heist.

Horror Hospital
Tickets:

Koop tickets voor Light op vrijdag 27 oktober.

Koop tickets voor Horror op zaterdag 28 oktober.

Koop tickets voor Terror op dinsdag 31 oktober.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.