Home > Langer zwemmen en digitale reservaties in familiezwembad De Pluimen, Diksmuide

Langer zwemmen en digitale reservaties in familiezwembad De Pluimen, Diksmuide

Geschreven op 12 augustus 2020 om 14:16 door Mario De Wilde

Vanaf morgen schakelt de sportdienst over op een digitaal reservatiesysteem in plaats van telefonische inschrijvingen voor familiezwembad De Pluimen. Tegelijkertijd mag een zwembeurt ook opnieuw langer dan een uur duren. Na een noodgedwongen coronasluiting van drie maanden kon het familiezwembad op 1 juli de deuren opnieuw openen. Zwemmen kon enkel na een telefonische afspraak. Vanaf donderdag schakelt de sportdienst over op een digitaal reservatiesysteem, en zal je zwembeurt ook opnieuw wat langer kunnen duren. Wie deze week nog wil gaan zwemmen maakt daarvoor een telefonische afspraak via 051 79 33 00.

Online reservatie

Zwemmers kunnen via https://webshopdiksmuide.recreatex.be/ een plaatsje in het bad reserveren en betalen. Ook met een meerbeurtenkaart is reserveren verplicht. Je kunt reserveren per dagdeel. Op de webshop zie je hoeveel plaatsen nog vrij zijn in je gewenste tijdslot. Zwemmers kiezen zelf op welk moment ze zwemmen, maar moeten zich aan het start- en einduur van hun dagdeel houden: 9 tot 12 uur (op woensdag en vrijdag vanaf 7 uur en op dinsdag en vrijdag tot 13 uur)13 tot 17 uur17 tot 19 uur19 tot 21 uur Door digitaal te reserveren voldoe je ook aan de verplichte voorwaarden voor contactopsporing. Wie niet online kan reserveren kan nog steeds telefonisch contact opnemen met de sportdienst via 051 79 33 00.

Richtlijnen voor een veilige heropstart

Om veilig en met voldoende afstand te kunnen blijven zwemmen mogen nog steeds maximum tachtig zwemmers tegelijkertijd aanwezig zijn in het volledige zwembadcomplex. De andere coronamaatregelen kan je nalezen op www.dikmuide.be/sport.

Openingsuren zomer

·       maandag       9 tot 12 uur – 13 tot 21 uur

·       dinsdag           9 tot 21 uur

·       woensdag       7 tot 12 uur – 13 tot 21 uur

·       donderdag     9 tot 12 uur – 13 tot 21 uur

·       vrijdag             7 tot 21 uur

·       zaterdag         9 tot 12 uur – 13 tot 16.30 uur

·       zondag           9 tot 12 uur – 13 tot 16.30 uur

 

Het zwembad is gesloten op 15 augustus. Omwille van zwemlessen is het multifunctioneel bad (≠ het grote bad) regelmatig gesloten in augustus. Wil hier gebruik van maken? Check bij je reservatie dan de aangepaste openingsuren via https://www.diksmuide.be/product/2685/corona-maatregelen-zwembad.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.