Home > Laatste kans om 18-plussers te vaccineren in Gistel en Torhout

Laatste kans om 18-plussers te vaccineren in Gistel en Torhout

Geschreven op 18 augustus 2021 om 11:17 door Mario De Wilde

Op donderdag 2 september is er een open vaccinatiemoment in zaal Zomerloos in Gistel en op 3 september in de Mast in Torhout. Alle 18-plussers kunnen er zich zonder afspraak laten vaccineren met het Johnson & Johnson-vaccin. Dit zal hun laatste kans zijn om zich in zaal Zomerloos of de Mast te laten vaccineren. Want daarna sluiten beide vaccinatiecentra hun deuren en verhuizen vanaf 6 september naar de huisartsenwachtpost in Torhout. Deze wachtpost bevindt zich naast het ziekenhuis AZ Delta in de Sint-Rembertlaan 19.
– Ben je ouder dan 18 jaar?
– Heb je jouw vaccinatiemoment gemist, of ben je omwille van een andere reden nog niet gevaccineerd?
Kom dan als inwoner van Gistel, Ichtegem of Oudenburg op donderdag 2 september, zonder afspraak, tussen 17.30 en 19.30 uur naar vaccinatiecentrum Zomerloos in Gistel. Of op vrijdag 3 september, zonder afspraak, tussen 17.30 en 19.30 uur naar vaccinatiecentrum de Mast in Torhout als inwoner van Koekelare, Kortemark of Torhout. Registreren is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is je identiteitskaart, vergeet die dus zeker niet.

Je hebt maar één dosis nodig van het Johnson & Johnson-vaccin, dus je bent onmiddellijk volledig gevaccineerd. Twijfel dus niet en kom op 2 of 3 september langs!

Algemene informatie over vaccineren is terug te vinden op www.laatjevaccineren.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.