Home > KVO onverdiend de boot in tegen AA Gent : 1-0

KVO onverdiend de boot in tegen AA Gent : 1-0

Geschreven op 8 maart 2021 om 23:48 door Geert Demuynck

De kustboys waren naar de Gelamco Arena afgezakt om hun vierde plaats in de stand te verdedigen. Het begin was dan ook voor de bezoekers die Gent opschrikten met een schot op de paal van D’Haese en tien minuten later een open kans voor Sakala die van dichtbij naast het doel kopt. Ook Gueye treft de lat na een pegel toen hij voor eigen succes ging. Misschien was een pasje naar Sakala een betere optie geweest. Daarna verwaterde het spel en waren er vele fouten die het spel stillegden.
Op die stilstaande fases was Gent het gevaarlijkst maar moest wachten op een doorsteek pass van Bezus die Yaremchuk, net niet buitenspel, vrijspeelde. Hij plaatste de bal netjes naast doelman Hubert en Gent op voorsprong.

De tweede helft werd vooral gekenmerkt door holderdebolder voetbal, aan beide zijden. Gent kroop langzaam aan achteruit en verdedigde goed. Oostende trok,  zodra het de kans rook, naar voor maar dan zonder eigenlijk gevaarlijk te zijn. Enkel in de slotfase moest Bolat nog tussenbeide komen in zijn kleine backlijn en moest even verzorgd worden. Op de keeper beschouwd won Gent hier op een diefje want het was Oostende die de meeste en beste kansen kreeg maar ze niet afmaakte.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.