Home > KV Oostende ontvangt zaterdag 3000 fans maar wil ook 5000 Thibault-selfies

KV Oostende ontvangt zaterdag 3000 fans maar wil ook 5000 Thibault-selfies

Geschreven op 16 september 2020 om 11:34 door Mario De Wilde

Zaterdag is het eindelijk zover voor KVO want dan speelt het haar eerste thuiswedstrijd mét publiek sinds maart. Máár dat is niet alles. Men wil het stadion ook nog eens (virtueel) uitverkopen als steun voor de jonge fan Thibault die een harde strijd levert tegen kanker.

Thorsten Theys: “Via het sociale media platform Instagram creëren we namelijk een bijzondere actie aan de hand van een unieke tricolore KVO-filter. One sea, one city, one team…ons team KVO, maar zeker ook ons Team Thibault. De naam van de Instragram-filter is dan ook Team Thibault. Zo brengen we zaterdag al onze fans naar het stadion, óók degenen die er fysiek nog niet bij kunnen zijn. Maar óók Thibault is er in onze gedachten dus zeker bij tegen OH Leuven.”

“Met deze actie willen we vooral onze jonge fan Thibault een groen-rood-geel hart onder de riem steken,” aldus Thorsten Theys. “Zaterdag kunnen we 3.000 toeschouwers fysiek toelaten in onze Diaz Arena, maar we willen het stadion dus wél volledig uitverkopen, zij het deels virtueel. Dat betekent dat we nog een dikke 5.000 unieke selfies nodig hebben om op onze supporterswall te verschijnen. Als elke KVO-fan hieraan deelneemt samen met familie, vrienden, kennissen, … moet dat zeker lukken. Deze actie sluit mooi aan bij de essentie van wat wij als club willen uitdragen. Er zijn goeie tijden en er zijn minder goede tijden, maar in groep en als team staan we sterk en kunnen we een verschil maken. Wij zouden graag een verschil kunnen maken voor Thibault. Neem dus jouw selfie op Instagram en je verschijnt zaterdag op een speciale ‘Thibault-ledwall’.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.