Home > KSA Bikschote (Langemark-Poelkapelle) neemt binnenkort nieuwe jeugdlokalen in gebruik

KSA Bikschote (Langemark-Poelkapelle) neemt binnenkort nieuwe jeugdlokalen in gebruik

Geschreven op 29 januari 2023 om 10:15 door Mario De Wilde

De KSA van Bikschote, deelgemeente van Langemark-Poelkapelle beschikt binnenkort over nieuwe lokalen. De units werden afgelopen week geleverd door de firma Idelco en geplaatst. Het gaat om vijf goed geïsoleerde units met een totale oppervlakte van 100m2, ruim plaats voor een 45-tal leden en de 12-koppige leiding. Het voorbereidende werk, zoals het aanbrengen van de fundering, gebeurde door de technische dienst. De nieuwe units bieden ruim plaats voor het stockeren van alle materiaal, hebben één grote ruimte die vrij ingevuld kan worden en beschikken over voldoende sanitair. Nieuw aan de units, op vraag van de KSA-leiding is een afzonderlijke ingang voor de toiletten, wat makkelijker is tijdens de activiteiten.
Afwerking
Er wordt nog een hellend vlak voorzien, zodat de lokalen voor iedereen toegankelijk zijn. Op de units komen binnenkort nog energiezuinige, elektrische unitairco’s die voor de nodige verwarming zullen zorgen en worden de lokalen aangesloten op het elektriciteitsnet. De afwerking zal eveneens door de technische dienst gebeuren.
Logo
Zodra het wat warmer weer is wordt ook nog het KSA-logo aangebracht.
Schepen van jeugd en onderwijs Peter Vantomme: “De nieuwe lokalen zijn goed voor een investering van 162.000 euro. Elke jeugdbeweging heeft nood aan dergelijke lokalen. KSA Bikschote is alvast opgetogen met de nieuwe lokalen. Ook met andere jeugdverenigingen, waaronder Chiromeisjes Ixagado zijn gesprekken lopende.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.