Home > Kortrijkse Spurs beginnen vrijdagavond aan de play-offs tegen Waregem

Kortrijkse Spurs beginnen vrijdagavond aan de play-offs tegen Waregem

Geschreven op 19 april 2023 om 13:46 door Mario De Wilde

Vorig weekend veroverde House of Talents Spurs de beker van Vlaanderen. In een knappe finale won Kortrijk van de buren van Waregem met 75-83. De wedstrijd werd gespeeld in een volgelopen Braxhall van Boom.
De Spurs willen echter meer. Na de beker start vrijdag de jacht op de titel. In de eerste ronde van de play-offs wacht opnieuw … ION Waregem. Dat kon zich voor de nacompetitie plaatsen na winst in de play-ins. In de competitie won het team van coach Christophe Beghin tweemaal (93-69 thuis en 70-78 in Waregem). Kortrijk wil dat kunststukje graag nog eens overdoen. De eerste match van de best of three gaat vrijdagavond door in een kolkende Lange Munte. Opworp om 21 uur. Ropeskipping-club Equalbounce zorgt voor spectaculaire intermezzo’s tijdens de time-outs.

De terugmatch in Waregem wordt zondag gespeeld om 18u. in De Treffer. De winnaar van de eerste ronde neemt het in de halve finale op Royal IV Brussels – Guco Lier. Vorig jaar strandden de Spurs in de finale tegen Lier. Moneytime voor de Spurs dus! Copyirght foto’s : Philippe Dekoker

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.