Home > Kortrijk telt af naar OBSKUR, hét underground techno-event van a.s. zaterdag

Kortrijk telt af naar OBSKUR, hét underground techno-event van a.s. zaterdag

Geschreven op 20 februari 2020 om 16:01 door Mario De Wilde

OBSKUR is een underground techno-event dat komende zaterdag 22 februari plaatsvindt in Club -1 van de Barsol in Kortrijk. Vroeger was er nauwelijks interesse in techno-evenementen en was dit een enorme niche. Tegenwoordig zijn er in de grootsteden elk weekend verschillende evenementen in die stijl, telkens volledig uitverkocht. Ook in Kortrijk wordt dit vast en zeker een succesverhaal!

Passie en energie
OBSKUR prefereert een kleinschalig event om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Nog nergens kwam je zo dicht in contact met onze artiesten. Zo dicht dat je de DJ’s bijna zal voelen bewegen. Dit maakt OBSKUR bijzonder binnen de techno-wereld waarbij vaak massa-events georganiseerd worden.  Het samenbrengen van techno-liefhebbers en het delen van dezelfde passie staat dan ook centraal.

Extrema Outdoor
Kristof Claes, voor ‘ravers’ beter gekend als Goldfox is de ultieme headliner van OBSKUR. Al van op zijn 14e is hij achter de draaitafels te vinden.
Op onder andere Cirque Magique, Tomorrowland en Extreme Outdoor blies hij al de pannen van het dak. Voor hem is een feest pas echt geslaagd als de bezoekers met een glimlach naar huis gaan en terugdenken aan een fijne nacht met leuke muziek en vrienden. Hou je dus maar klaar voor een onvergetelijke set!

Ondergronds
De locatie waar dit alles in doorgaat, past ook perfect binnen het plaatje. Wanneer je binnen komt, neemt een gepolierde trap je letterlijk mee onder de grond. Daar kom je in de kelder terecht waar de rave door gaat. Afgesloten van alles daarboven kan je je volledig laten gaan op de muziek. Tot het zweet van de muren drupt. Tijd om de beentjes los te gooien! Wil jij graag deze unieke ervaring mee beleven?  Haast je dan snel naar de ticketpagina en dans de benen van je lijf op OBSKUR. https://www.eventbrite.be/e/obskur-tickets-92908833823?aff=ebdssbeac

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.