Home > Kortrijk Spurs Heren A reekswinnaar en stijgt naar tweede klasse

Kortrijk Spurs Heren A reekswinnaar en stijgt naar tweede klasse

Geschreven op 24 maart 2020 om 16:02 door Mario De Wilde

De verspreiding van het coronavirus zorgde ervoor dat alle competities vroegtijdig werden stopgezet. Niet alle ploegen speelden evenveel matchen waardoor Basketbal Vlaanderen besliste om met een aantal berekeningen een eindrangschikking voor dit seizoen op te maken. Daaruit komt, zoals verwacht, dat de Kortrijk Spurs heren A reekswinnaar werden in Top Division 2! De fanion één knokte het volledige seizoen voor de titel en kon de eerste plaats steeds blijven vasthouden. Daarom zijn ze in Kortrijk heel trots dat ze als reekshoofd het seizoen mogen afsluiten. Dat betekent stijgen naar Top Division 1 of zoals in de volksmond gezegd tweede klasse. Proficiat heren!

Volgend seizoen komen er twee toppers onze ploeg versterken. We verwelkomen Aleks Lichodzijewski en Donovan Walasiak. De 35-jarige Aleks speelde dit seizoen bij Brussels in eerste klasse en is met zijn 2,04 m een power forward. Donovan zal het team versterken als point guard. Hij speelde met zijn 25 jonge lentes afgelopen seizoen bij Nijvel in dezelfde reeks als onze heren A. De welverdiende titel vieren we te gepasten tijde of beter gezegd in betere tijden, meer communicatie volgt.
Nog meer toppers!
Naast onze heren A zijn er nog drie andere ploegen binnen onze club die als reekswinnaars zijn uitgeroepen. Eerst en vooral onze heren F die reeds zeker waren van hun titel. Daarnaast mogen de heren E en dames F heel fier zijn op zichzelf als reekswinnaars! Maar niet alleen bovenstaande ploegen zetten hun beste beentje voor. Wij willen graag alle ploegen, trainers en coaches proficiat wensen voor de geleverde prestaties! Ook de mensen achter de schermen willen we uitvoerig bedanken. Bedankt kinesisten, ploegdokters, fotografen én niet te vergeten de ploegverantwoordelijken. Jullie zijn allemaal toppers…

 

Dankwoord
Graag zouden wij alle sponsors willen bedanken die ons dit seizoen een hele stap vooruit hielpen. Hopelijk zien we jullie volgend jaar opnieuw pronken op onze mooie uitrustingen?

Een dikke merci aan alle bestuursleden en vrijwilligers binnen de club. Jullie hebben (vaak ongezien) heel wat bergen werk verzet. Maar daarom zijn jullie niet minder belangrijk, in tegendeel! Duizend maal dank voor de inzet.

We wensen stad Kortrijk te bedanken, die voor ons veel mogelijk heeft gemaakt. Denk maar aan het belangrijkste, de fusie die leidde tot de WARMSTE club van het land!

Als laatste bedanken wij graag alle supporters, van de mama’s en papa’s tot alle familieleden of sympathisanten die een ploeg naar de overwinning schreeuwden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.