Home > Kortrijk Spurs-Antwerp Giants dé absolute topaffiche in de 1/16de finale van Belgische basketbalbeker

Kortrijk Spurs-Antwerp Giants dé absolute topaffiche in de 1/16de finale van Belgische basketbalbeker

Geschreven op 20 september 2022 om 17:07 door Mario De Wilde

Kortrijk Spurs – Antwerp Giants is dé absolute topaffiche in de 1/16de finale van de Belgische basketbalbeker. De thuisploeg, die gerekend wordt bij de kandidaten voor de titel in de Topdivision, ontmoet thuis een van de tenoren uit de BNXT-competitie. De hele Kortrijkse club droomt van een stunt. De underdog die de grote Antwerpse profclub uitschakelt in de beker. David versus Goliath.

Een wedstrijd ook met twee bijzondere pigmentjes. Christophe Beghin was een aantal seizoenen actief als coach bij de Giants en staat sinds deze zomer aan het roer bij de Spurs… Niels en Thijs De Ridder zijn dan weer twee grote Belgische basketbaltalenten die over afzienbare tijd misschien de stap zullen zetten naar de Belgian Lions. De ene speelt voor … de Spurs, de andere voor … de Giants!

In een kolkende, sfeervolle zaal wil Kortrijk laten zien dat het ook de groten uit het Belgische basketbal aan kan. En misschien zelfs uitschakelt in de beker.
U bent als journalist uiteraard welkom om deze topper bij te wonen. Geef vooraf een seintje en u kan mee genieten van dit absolute spektakel.

Bekerwedstrijd 1/16de finales
VRIJDAG 23 SEPTEMBER (20u.) : KORTRIJK SPURS – ANTWERP GIANTS
Lange Munte (Bad Godesberglaan 22, Kortrijk).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.