Home > Koop lokaal: twee Brugse topondernemers slaan handen in elkaar

Koop lokaal: twee Brugse topondernemers slaan handen in elkaar

Geschreven op 3 april 2020 om 15:35 door Mario De Wilde

Nee, bij de pakken blijven zitten staat voor bloemenkunstenaar Frederiek Van Pamel uit de Ezelstraat en de internationaal gelauwerde chocolatier Dominique Persoone niet in het woordenboek. Beiden sloegen sinds kort de handen in elkaar om al dat moois en lekkers toch bij de consument te laten geraken. Mis je bloemen in huis? Wil je een fleurig seizoensboeket aan je oma en jullie dierbaren schenken? Iets te vieren in deze toch wel uitzonderlijke dagen? Dan hebben beiden de oplossing. Je kan de bestelling plaatsen bij ofwel Frederiek Van Pamel ofwel bij Dominique Persoone (of beiden) en het wordt in een straal van 5 km in de regio Brugge gratis geleverd. Je hebt al prachtige seizoensboeketten van € 30, € 40 of naar keuze) waarmee je het huis, appartement of werkplek mooi kan opfleuren. Op vrijdag en zaterdag wordt er telkens geleverd. Bij Chocolatier Dominique Persoone kan je een paaspakket bestellen voor € 45 terwijl de normale prijs € 90 is. Zowel de bloemen, de decoratiestukken als de chocolade zijn ‘handmade with love’. De verrukkelijke chocolade paaspakketten van Dominiqiue Persoone worden eveneens door Frederiek Van Pamel gratis bij je thuis geleverd (ook in een straal van 5 km in Brugge).

info@frederiekvanpamel.be en webshop: www.thechocolateline.be

Foto: Frederiek Van Pamel samen met Dominique Persoone. let wel, de foto is nog voor de grote Corona-uitbraak gemaakt.

2 reacties

Familie Ketels
Geschreven op 2020-04-03 17:15:06
Leuk en positief bericht. Een duo dat naar de namen Dominque Persoone en Frederiek Van Pamel luistert, kan niet anders dan kwaliteit leveren. Mensen aub: steun de lokale handelaars. Laat dat misschien het positieve zijn aan de crisis.
Leentje
Geschreven op 2020-04-03 17:11:51
Heel goed idee waar ik zeker volgende week gebruik van zal maken. Waarmee bewezen is dat echte West-Vlaamse -in dit geval Brugse- ondernemers weerbaar zijn tegen de grootste tegenslagen. Aan alle Bruggelingen zou ik zeggen: kopen. Leentje.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.