Home > Koolkerke gaat er voor: kermis, rommelmarkt en volop muziek

Koolkerke gaat er voor: kermis, rommelmarkt en volop muziek

Geschreven op 27 augustus 2021 om 08:41 door Mario De Wilde

Na een schijnbaar eeuwen durende pauze viert Koolkerke op zondag 26 september dan toch zijn jaarlijkse kermis. Het wordt een feestelijk weekend waar de foorkramers graag aanwezig zullen zijn. Vrijdagavond 24 september openen de foorkramers de festiviteiten. Op zaterdagavond 25 september deelt het Feestcomité gratis bonnetjes uit aan de aanwezige kinderen om deel te nemen aan de kermisactiviteiten.

Zondag gaat de rommelmarkt door in het verkeersvrij gemaakte centrum. Inschrijven kan via de site https://rommelmarkt.koolkerke.eu. De Koolkerkse harmonie blaast leven in de brouwerij met een rondgang en een aperitiefconcert. In de namiddag kunnen de mensen genieten van een hapje en een drankje op het terras. Er zijn voor die gelegenheid ook verschillende optredens. In de namiddag kan je accordeonist Marino Punk tegen het lijf lopen. De motorliefhebbers kunnen in de namiddag hun hartje ophalen met de 14de Brugse Ride out. Inschrijvingen en inlichtingen bij Rudy Dias   0475/385120

De kermis wordt feestelijk afgesloten met een optreden van de alom bekende coverband Wolfang. Alles gaat door op en rond het dorpsplein gelegen aan de Arendstraat te Koolkerke. En nu nog de zon op de afspraak daar!

1 reactie

Debruyne
Geschreven op 2021-08-28 14:00:12
Super tof 🥳😁

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.