Home > Koninklijke Toneelkring Nut en Vermaak Oostende brengt straks komische thriller ‘Buiten Gebruik’

Koninklijke Toneelkring Nut en Vermaak Oostende brengt straks komische thriller ‘Buiten Gebruik’

Geschreven op 3 mei 2023 om 15:17 door Mario De Wilde

De Koninklijke Toneelkring Nut en Vermaak Oostende vzw komt binnenkort op de planken met hun tweede productie van dit theaterseizoen. Katrien Kamler geeft graag tekst en uitleg hierover: “We hebben gekozen voor een komische thriller : Buiten gebruik, geschreven door Oostendenaar Rudy Goes. Met deze voorstelling hebben we ook ingeschreven voor de selectie van het jaarlijks Landjuweelfestival, die dit jaar doorgaat in Brugge. Mensen lopen de hall van een flatgebouw binnen en buiten. Ze bekijken elkaar amper. Daniël van de benedenverdieping weet van elk van de bewoners wel een anekdote. Dan valt de ene lift in panne, terwijl de andere lift kuren krijgt. De menselijke onverschilligheid van bewoners en bezoekers verandert gaandeweg in een warme, plezante en gezellige sfeer. Ze leren elkaar kennen. Maar zullen ze zo verder leven? We beleven met dit toneelstuk een komische kijk op het leven in zo’n flatgebouw.”

Onder leiding van Stefaan Menu brengen Danny Brissinck (a.g. Ostendsche Revue), Olivier Declercq (a.g. TK Boontje), Francis De Clercq, Christine De Rycke, Nassim Ferodet (debutant), Véronique Fonteyne, Gisèle Guizard, Daniël Menu, Marijke Menu, Willy Poelvoorde, Kristin Puype, Chris Tahon en Bart Van Luchene een avondje ontspanning voor de toeschouwers.

De voorstellingen gaat door in zaal Dactylo op de 3de verdieping van het CC De Grote Post, Hendrik Serruyslaan 18A in Oostende en er wordt gespeeld op vrijdag 12 mei 2023 om 20u00, op zaterdag 13 mei 2023 om 20u00 en
op zondag 14 mei 2023 om 15u30. De algemene inkom per persoon per bedraagt € 12,- , één euro vermindering aan –21 jarigen, aan 65-plussers en aan alle aangesloten leden bij Opendoek Vlaanderen vzw (enkel op vertoon van hun respectievelijke kaart).

Tickets en reservaties voor deze voorstellingen kan enkelvia het Uitloket in het Stadhuis van Oostende, Vindictivelaan 1, Oostende, T : 059 33 90 00 of op het gratis nummer 0800 1 8400. of via Toerisme Oostende, Monacoplein 2, Oostende (059 70 11 99). Online kan je reserveren via uit@oostende.be of op www.uitinoostende.be of www.oostende.be.

1 reactie

Katrien Kamler
Geschreven op 2023-05-03 20:58:03
Een leuke tip voor Moederdag

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.