Home > Koninklijk Theater Rostune uit Sijsele brengt met ‘Dubbelzicht’ verhaal van een ex-bokser

Koninklijk Theater Rostune uit Sijsele brengt met ‘Dubbelzicht’ verhaal van een ex-bokser

Geschreven op 30 oktober 2022 om 10:19 door Mario De Wilde

Koninklijk Theater Rostune uit Sijsele staat binnenkort eindelijk terug op de planken met het toneelstuk ‘Dubbelzicht’. Er wordt intussen al flink gerepeteerd aan een leuk stuk met maar drie acteurs. De regisseur is iemand jong uit eigen rangen die voor het eerst een volwassen stuk regisseert. Een aanrader wordt gezegd. Ondervoorzitter Guy Bonte: “Het stuk gast over een ex-bokser die in armoede leeft, eenzaam is (buiten zijn vriend Kingsley) en slecht ziende is. Hij komt op het idee om de mensen wijs te maken dat hij de lotto gewonnen heeft om zo terug in de belangstelling te staan. Al snel komt er reactie en wel van de tweelingzussen Dawn en Donna.”

De acteurs zijn Britta Roelants, Gorik Braet en Guy Bonte. Ze hebben alle drie veel ervaring met toneel spelen en zijn alle drie reeds jarenlang lid van Koninklijk Theater Rostune. De regie is in handen van Michiel Merlevede, iemand die uit de jeugdwerking is doorgegroeid (zoals ook Gorik en Britta, trouwens) en na de nodige studies en ervaring opgedaan bij de Sijseelse jeugdwerking, zich nu voor het eerst zijn schouders zet onder een volwassenstuk. Er wordt vijf keer in de Cultuurfabriek in Sijsele gespeeld: zaterdag 12, zondag 13, vrijdag 18, vrijdag 25 en zaterdag 26 november. Alle info op www.theaterrostune.be

 

 

1 reactie

Bonte Guy
Geschreven op 2022-10-30 17:41:36
Bedankt voor dit mooie artikel. Mis dit mooi toneelstuk niet en reserveer snel op www.theaterrostune.be of via gsm 0479 37 29 96 ( voor 21 uur ) graag tot dan!!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.