Home > Komende zondag opendeurdag in mini-beleefboerderij De Stege in Desselgem

Komende zondag opendeurdag in mini-beleefboerderij De Stege in Desselgem

Geschreven op 13 maart 2023 om 12:59 door Mario De Wilde

In het kader van ‘De dag van de zorg’ zet de zorgboerderij De Stege in Desselgem komende zondag 19 maart tussen 10 en 18 uur zijn deuren open. Je kan er kennismaken met de dagelijkse zorgwerking. Zorgboerin Nathalie Sinnesael leidt je -samen met haar vrijwilligers, studenten en zorggasten- rond op de boerderij en vertelt je over de werking. Je kan de ezels (en geiten, kippen, eenden, honden, poezen en konijnen) met een bezoekje vereren terwijl je ook de zorgwerking-in-actie kan zien (maken van mestbriketten, creatief zijn met hout…). Interesse? Noteer dan bovenvermelde datum in jouw agenda en waai over op 19/3 in de Wetstraat 74 in Desselgem. Voor meer info kan je terecht op www.destege.be of via Facebook.
PS Noteer alvast ook het feestweekend 2-3-4 juni! Dan vinden er feestelijkheden plaats naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van De Stege. Het uitgebreide feestprogramma met voor-elk-wat-wils vind je nu al terug op de website!

2 reacties

Ines Deblon
Geschreven op 2023-03-17 17:51:16
Zal met veel plezier aanwezig zijn !!!!
Fries Verschaete
Geschreven op 2023-03-17 11:38:32
Een mini-beleefboerderij of zorgboerderij... Een pracht van een initiatief en o zo nodig in deze tijden! Tot zondag 19/3 in Desselgem. Fries en Katelijne

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.