Home > Komende zaterdag viert Jeugdclub ’t Verzet uit Knokke feest op de site van Duinenwater

Komende zaterdag viert Jeugdclub ’t Verzet uit Knokke feest op de site van Duinenwater

Geschreven op 22 september 2022 om 10:44 door Mario De Wilde

Op zaterdag 24 september viert Jeugdclub ‘t Verzet feest, want dan is het jeugdhuis al 10 jaar gevestigd op de site van Duinenwater in Knokke-Heist. Om dit tinnen jubileum niet zomaar te laten voorbijgaan, organiseren de jongeren een groots feest voor jong en oud. “Tijdens deze feestelijke avond, komen we graag samen met iedereen die de afgelopen 10 jaar eens langskwam in ‘t Verzet of in de toekomst wil kennismaken met onze werking” laat Jarno Van Acker, coördinator van jeugdclub ‘t Verzet weten.

Jeugdclub ’t Verzet
Onder impuls van het toenmalige gemeentebestuur en zeker onder impuls van wijlen schepen Maxim Willems, werd er bewust gekozen voor een permanente locatie binnen Knokke-Heist. Met deze ontmoetingsplaats als resultaat, werd 10 jaar geleden volop ingezet op de vraag van de plaatselijke jeugd. De combinatie van een jeugdcafé, een polyvalente zaal en repetitielokalen is vandaag de dag nog altijd een welgekomen plaats voor jongeren en plaatselijke muziekgroepen. “We blikken dan ook graag met heel wat dankbaarheid terug op de afgelopen 10 jaar, maar kijken ook vol enthousiasme uit naar de toekomst van ‘t Verzet” vertelt Jarno.

Gevarieerd programma
Op zaterdag 24 september zorgen de organisatoren voor een gevarieerd muzikaal aanbod in onze feestzaal, waarbij elke artiest wel een link heeft met het jeugdhuis en zijn repetitielokalen. De toegangsprijs is gratis, zodat iedereen volop kan genieten van deze feestelijke avond. In Buskruit kan je je talenten bovenhalen tijdens allerlei authentieke caféspelen, waarbij enkele zeldzame relikwieën de herinneringen naar boven brengen van De Beurze en ‘t Verzet. Ondertussen zorgt Soulstew voor het spijzen van de hongerige magen. In haar foodtruck kan je proeven van de meest verrassende taco’s ter wereld. Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een memorabele avond in ‘t Verzet!

Algemene informatie;
Instagram: @jeugdclubtverzet
Datum: Zaterdag 24 september
Openingsuren: Van 14u tot 2u
Toegang en prijzen: GRATIS
FB event: https://fb.me/e/3Bziom9j6

Algemeen dagverloop per dag:
14u-16u: DJ MIKE
16u-17u: DJ DRUNKEN SAILOR
17u-18u: ALL ABOUT KRIS/DISTEL
18u-19u: DJ RANDY RANDY
19u-20u: BEARFEET
20u-21u: DJ DIME
21u-22u: THE PURPLEMACHINE
22u-23u: DJ RANDY RANDY/ DRUNKEN SAILOR
23u-00u: ROBERT
00u-02u: KRULLE

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.