Home > Komende zaterdag ontelbare ideeën op ‘Inspiratiedag Reizen’ in BMCC in Brugge

Komende zaterdag ontelbare ideeën op ‘Inspiratiedag Reizen’ in BMCC in Brugge

Geschreven op 19 oktober 2023 om 07:46 door Mario De Wilde

Komende zaterdag 21 oktober organiseert Reizen Van Renterghem opnieuw een Inspiratiedag Reizen. Tijdens de tweede editie biedt het reiskantoor reislustige bezoekers opnieuw heel wat info, tips en inspiratie voor het plannen en boeken van hun volgende reis. Onder de aanwezige partners mogen opnieuw heel wat reisorganisatoren gerekend worden maar ook Diensten voor Toerisme, hotelketens en cruisemaatschappijen. Naast deskundig reisadvies zijn 36 presentaties over diverse boeiende bestemmingen over de hele wereld voorzien. Citytrips, culturele rondreizen, safari’s, exotische trips, busreizen, luxecruises, heuse poolreizen… Portugal, Aruba, Thailand, Japan, Botswana, Antarctica… Er is voor elk wat wils. De inspiratiedag gaat door in het Beurs-, Meeting- & Congrescentrum Brugge, kortweg BMCC, op het Beursplen in Brugge. De toegang en presentaties zijn gratis. Er wordt enkel gevraagd in te schrijven voor de presentaties via https://www.rvr.be/inspiratiedag

Als één van de oudste reiskantoren in België blijft Reizen Van Renterghem een trouwe partner voor ieders reisdromen.

Wanneer? ZATERDAG 21 OKTOBER 2023 VAN 10U TOT 18U

Waar? BEURS-, MEETING- & CONGRESCENTRUM BRUGGE (BMCC)

Adres: Beursplein 1, 8000 Brugge

Met presentaties van 10u30 tot 17u30

Bijwonen van een presentatie is gratis, we vragen enkel in te schrijven via https://www.rvr.be/inspiratiedag

Over Reizen Van Renterghem:

Reizen Van Renterghem is een van de oudste zelfstandige reiskantoren in ons land. Doorheen de jaren werd gestalte gegeven aan de veranderende reisgenoegens van de Belgen. Ondertussen is het kantoor uitgegroeid tot een gevestigde waarde en een sterke merknaam in de reissector.

Over Asteria Expeditions:

Asteria Expeditions organiseert reizen onder vijf noemers: Poolexpedities, Reizen Buiten Het Gewone, Lapland, Afrika en Zuid-Amerika. Het vizier is gericht op reizen die inhoudelijk bijzonder zijn en een meerwaarde bieden voor de reiziger. Lokale cultuur, geschiedenis, traditie en gewoonten maar ook natuur, landschap en habitat dragen onze speciale aandacht weg.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.