Home > Video. Nu zaterdag de officiële opening van het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) in Brugge

Video. Nu zaterdag de officiële opening van het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) in Brugge

Geschreven op 14 december 2021 om 14:22 door Mario De Wilde

Komende zaterdag is er in Brugge de officiële en langverwachte opening van het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) aan het Beursplein. De realisatie en de werken aan het indrukwekkend gebouw zijn afgerond. De heraanleg van de straten rondom het BMCC is ook achter de rug. Nu de voorlopige oplevering plaatsvond, een mijlpaal in het bouwproces, zijn het gebouw en de omgeving eigenlijk klaar voor een officiële opening. De geldende coronamaatregelen zorgen er echter voor dat de voorziene publieke opening nu niet kan plaatsvinden. Zodra de coronasituatie het weer toelaat, wordt een nieuw ‘openingsevenement’ georganiseerd, ook voor de direct omwonenden.

Het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge (BMCC) is de ideale locatie voor bijzondere events, congressen en beurzen. Naast de indrukwekkende benedenverdieping met een oppervlakte van 4.500m² – perfect voor beurzen, grotere publieksevents en concerten – is er het congresgedeelte op de bovenverdiepingen.

Een boardmeeting met 10 collega’s, een congres met 500 deelnemers of een evenement voor 2.500 bezoekers? In het BMCC vind je altijd een geschikte ruimte die aan jouw wensen voldoet. Je kan kiezen tussen de multifunctionele hal, een plenaire zaal, een ruime foyer, vergaderzalen en een cateringruimte met terras. Het prachtige uitzicht op de historische binnenstad krijg je er natuurlijk altijd bij!

Wil je graag al een virtuele tour maken? dat kan oor op deze link te klikken

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.