Home > Kom dat zien….Hippe pop-up met duurzame cosmeticaproducten opent in winkelcentrum K in Kortrijk

Kom dat zien….Hippe pop-up met duurzame cosmeticaproducten opent in winkelcentrum K in Kortrijk

Geschreven op 17 november 2022 om 10:25 door Mario De Wilde

Van shampoo bars tot duurzame kerstcadeaus: van 2 november 2022 tot en met 31 januari 2023 opent cosmeticamerk WONDR care tijdelijk een fysieke winkel in shoppingcentrum K in Kortrijk. Je kan er terecht voor alle soorten duurzame verzorgingsproducten, inclusief kerstcadeaus. Met in totaal 4 pop up winkels wil het bedrijf Vlaanderen laten kennismaken met ecologische en gezonde cosmetica*. Drie maand lang zal WONDR care de deuren openen om het grote publiek kennis te laten maken met het concept van een low-waste badkamer. Aan de hand van deze tijdelijke winkel wil WONDR care aandacht wekken voor trendy, gezonde en milieuvriendelijke verzorging.

“Met de pop-upstore willen we vooral het WONDR-verhaal doortrekken. Deze stap biedt ons de mogelijkheid om onze passie voor gezonde en milieuvriendelijke producten niet enkel online, maar ook fysiek door te geven. Kennismaken met gelijkgestemde mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen zonder in te boeten op comfort is daarbij een groot pluspunt”, voegt Tibbe Verschaffel, CEO van WONDR Care, toe.

Look good, feel good, do good

WONDR care bestaat online sinds maart 2021. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een kleine one-stopshop voor gezonde cosmetica. Voor het tweede jaar op rij kan iedereen de fysieke winkel bezoeken om kennis te maken met verzorgingsproducten die goed zijn voor het lichaam, de maatschappij en voor de planeet. Gezonde cosmetica op verschillende vlakken aantrekkelijk maken is daarom één van de doelen van het merk.

Naast gezonde ingrediënten bevatten de producten van WONDR care een serieuze portie duurzaamheid. De bars zijn gemaakt zonder plastic of palmolie en zijn biologisch afbreekbaar. WONDR care is daarnaast een sociaal geëngageerd merk dat samenwerkt met verschillende dagcentra in heel Vlaanderen. Alle bars worden verpakt door sociaal kwetsbare groepen.

The WONDR of gifting

Tijdens de maanden november en december zal WONDR care met een eigen campagne ‘The WONDR of Gifting’ meedoen aan de actie rond kansarmoede van De Warmste Week. Voor elke verkochte gift box steekt WONDR care €1 in een spaarpot om te doneren aan De Warmste Week. Op die manier hoopt het bedrijf iedereen een warme kerstperiode te bezorgen. Vorig jaar engageerde het merk zich ook voor goede doelen. Zo heeft WONDR 800 shampoo bars gedoneerd aan Gentse organisaties die zich inzetten voor mensen in armoede.

Over WONDR care

Look good, feel good & do good: dat is het motto van WONDR. Samen met experts en universitaire wetenschappers nam het team van WONDR gangbare cosmetica grondig onder de loep. Na een lange zoektocht werden er milieuvriendelijke én plasticvrije formules ontwikkeld, en WONDR was geboren. Het verzorgingsmerk is vegan en cruelty free. De producten worden in België ontwikkeld met de beste experts én in het beste laboratorium, waar alleen pure en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. De bars zijn 100% plasticvrij en worden duurzaam verpakt door sociaal kwetsbare groepen.

 

Sinds 2020 is het merk druk bezig geweest met het ontwikkelen van WONDR Liquids. WONDR Liquids zijn poeders die zelf thuis mixt met water om natuurlijke shampoo en body wash te maken. De poeders worden samen geleverd met een siliconen fles. Je kan de fles makkelijk opplooien zodat je ze altijd en overal mee kan nemen. De fles is ook vaatwasbestendig en gaat voor altijd mee.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.