Home > Koksijdenaar Patrick Mortier start ‘Paskot’-project voor het goede doel

Koksijdenaar Patrick Mortier start ‘Paskot’-project voor het goede doel

Geschreven op 10 april 2020 om 10:18 door Gino Ester

Koksijdenaar Patrick Mortier is een project gestart met als titel “Paskot”. Een idee van zoon Sam en hemzelf. Een project met bijna louter lokale mensen die er aan helpen. Vorig jaar ter gelegenheid van de FC De Kampioenenexpo brachten ze een ‘Kampioenenlijn’ op de markt, maar nu is het louter online gezien de omstandigheden.
Patrick Mortier: “Doel is om een aanbod te maken van leuke, ludieke producten, waarbij een deel van de opbrengst gaat naar mensen in de zorg. Humor is altijd de rode draad geweest van de events die we organiseren. Wij vinden dat humor één van de hulpmiddelen kan zijn om de mensen over deze moeilijke periode heen te trekken.
We zijn gestart met sweaters en t-shirts. De bedoeling is dat er nog vele slogans bijkomen en dat er misschien nog andere producten komen.”De sweaters kosten 39€, de t-shirts 25€ met inbegrip van portkosten. Ze zijn van hoge kwaliteit en de materialen hebben een ecologische touch. Bij de verkoop van een sweater gaat 4€ én bij de t-shirts 2€50 naar één van volgende twee instanties, waarbij de koper zelf kiest : het ziekenhuispersoneel van het az West (dus Veurne) of az Sint-Jan Oostende-Brugge (PEVAZ). Ook de naam werd dus gekozen met een verwijzing naar ‘kot’ en de huidige situatie
Alle info op www.Paskot.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.