Home > Koeientong in Madeira-saus met puree voor Roeselaarse VIEF-kaarters

Koeientong in Madeira-saus met puree voor Roeselaarse VIEF-kaarters

Geschreven op 22 oktober 2024 om 07:04 door Mario De Wilde

Gisteren was het voor de VIEF Roeselare kaarters verzamelen geblazen in brasserie ‘t Eekhoorntje in Roeselare voor de traditionele kaartersnamiddag. Deze maal werd de kaarting voorafgegaan met een etentje. Op het menu … koeientong in Madeira-saus met puree. Doorgaans staan bij kaarters de zenuwen onder hoogspanning maar de VIEF-kaarters waren vooral uit op, met een toffe groep, voor een aangename namiddag te zorgen met de klemtoon op vriendschap en ontspanning. De Olympische gedachte dus….

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.