Home > Knokse Vaccinatiecentrum Molenhoek sluit van 23 oktober t.e.m. 7 november en medio november

Knokse Vaccinatiecentrum Molenhoek sluit van 23 oktober t.e.m. 7 november en medio november

Geschreven op 22 oktober 2021 om 14:02 door Mario De Wilde

Het vaccinatiecentrum Molenhoek van Knokke-Heist vaccineert momenteel 85-plussers met een derde boosterprik Pfizer, net als een groep 12-plussers en tweedekansers (voor 1ste en 2e prik). Voordat de volgende vaccinatiegolf opstart met de derde prik voor 65-plussers, gaat het vaccinatiecentrum echter even dicht. Het vaccinatiecentrum is gesloten van zaterdag 23 oktober 2021 tot en met zondag 7 november 2021 en van donderdag 11 november tot en met zondag 14 november.

De 65-plussers worden uitgenodigd voor hun derde prik vanaf 10 november. Er wordt rekening gehouden met het optimale interval tussen 2e en 3e prik (4 maanden voor AstraZeneca en 6 maanden voor Pfizer).

Vaccinatiecentrum
Indien je in de periode van 23 oktober t.e.m. 14 november vragen hebt over het coronacertificaat (papieren versie afdrukken), kan je terecht bij het onthaal van het gemeentehuis of bij het onthaal van het sociaal huis. Voor informatie over de Itsme-app kan je elke tweede en vierde maandag van de maand bij de digidokter in de bib terecht. Dit telkens van 10 uur tot 12 uur.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.