Home > Knokke wint vriendschappelijk burenduel op Blankenberge met 0-3

Knokke wint vriendschappelijk burenduel op Blankenberge met 0-3

Geschreven op 19 juli 2021 om 14:54 door Mario De Wilde

Aanstaande vrijdag begint de ‘groten’ aan de voetbalcompetitie (met toeschouwers). Het is Standard Luik dat de competitie 2021-2022 opent. Intussen moeten de lagere klassen nog even geduld opbrengen maar de oefenmatchen zijn alvast ingezet. Eergisteren won Royal Knokke het al van Sporting Blankenberge met 0-3. Er was flink wat volk komen opdagen.

Het veldoverwicht was heel de match overduidelijk voor Knokke, dat nochtans maar twee keer getraind had. De nieuwkomers Vanraefelghem, Koçur en keeper Ciulla speelden de volle negentig minuten. Ibragim Akhtakanov scoorde twee goals in de eerste helft, al eentje vroeg in de eerste helft en vlak voor rust. Na 68 minuten dikte Lambo aan tot 0-3. De competitie voor Knokke begint pas op 18 september, nu zaterdag voetballen ze vriendschappelijk uit tegen Menen.