Home > Knokke-Heist pakt uit met shoppingplan Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan

Knokke-Heist pakt uit met shoppingplan Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan

Geschreven op 19 juni 2020 om 12:02 door Mario De Wilde

Als exclusieve badplaats wil Knokke-Heist zijn bezoekers nog meer service bieden in de toeristische handelskern van de Gouden Shoppingdriehoek, dit onder meer in de vorm van een shoppingplan. In deze publicatie vind je een handig overzicht terug van de winkelzones in de Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. Op het plan wordt de grote verscheidenheid aan winkels en restaurants aangeduid, alsook de openbare toiletten en de omliggende randparkings. De shoppingplannen zijn gratis verkrijgbaar bij de dienst Toerisme Knokke-Heist, bij de lokale handelaars en in de openbare gebouwen.

Gratis shopping-shuttle

Verder vind je ook het parcours van de duurzame shopping shuttles terug op het shoppingplan. De gemeente zet deze zomer zijn status van shoppingparadijs extra in de verf want vanaf 4 juli 2020 kunnen alle funshoppers gratis gebruikmaken van een elektrische shuttledienst. De rit alleen al in deze trendy en geluidsarme citymobiel maakt dit tot de meest unieke hop on hop off-ervaring van de Belgische kust! Deze shopping shuttles verbinden de belangrijkste winkelstraten met elkaar.

Shop in the name of love

Winkelen in Knokke-Heist? Da’s puur genieten: zien en ontdekken, in en langs honderden winkels. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die pronken met een flagstore in de Gouden Shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan.

4 reacties

Diane De Clercq
Geschreven op 2020-10-04 17:22:01
Graag de deelnemende winkels
Verlé Ester
Geschreven op 2020-07-04 15:05:56
Graag deelnemende winkels
nuyens andré
Geschreven op 2020-07-03 20:11:26
graag een lijst van de deelnemende winkels
Rosanne Hongenaert
Geschreven op 2020-07-03 19:29:02
Weke winkels doen mee

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.