Home > Knokke Actueel door Knokke-Heist aangesteld voor gemeentelijke sponsorwerving

Knokke Actueel door Knokke-Heist aangesteld voor gemeentelijke sponsorwerving

Geschreven op 22 augustus 2021 om 09:37 door Mario De Wilde

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist heeft de opdracht voor sponsorwerving voor gemeentelijke activiteiten gegund aan VOF Knokke Talks. Deze Knokke-Heistse onderneming zal in de eerstvolgende vier jaar optreden als extern expert voor het genereren van bijkomende inkomsten voor alle grote evenementen die de gemeente op eigen initiatief organiseert. Het gaat o.a. om sportevenementen (triatlons, sportstranden, zeezwemmen, Love Bike & Run, Early Bird Run…), sociaal-culturele activiteiten (Cartoonfestival, Fotofestival, theatervoorstellingen, muziekfestivals…) en toeristische openluchtspektakels zoals het Vuurwerkfestival.

Knokke Talks.
VOF Knokke Actueel is uitgever van het zesmaandelijkse magabook (magazine met book lay-out) Knokke Actueel, dat sinds eind juni 2021 in een nieuw kleedje is gestopt en voortaan als KNOKKE TALKS. door het leven gaat. Op het vlak van advertentiewerving heeft het mediabedrijf dus al ruimschoots zijn sporen in Knokke-Heist en daarbuiten verdiend.

Knokke Actueel 2

Annick Reynders, oprichtster van VOF Knokke Actueel staat samen met Marijke De Mets in voor de acquisitie voor het gemeentebestuur. Marijke werkte als Communication & Sales Manager samen met de uitgever Raymond Stuyck voor het luxe-magazine Exclusief en organiseerde ook jarenlang de Nacht van Exclusief in en rond het Casino van Knokke. Als bevlogen ambassadrice voor Knokke-Heist vormt ze dan ook samen met Annick de ideale tandem.

Meer kwaliteit voor minder geld
Het gemeentebestuur is dan ook overtuigd dat de professionele manier van aanpak en aanstekelijk enthousiasme van beide dames, tot een vruchtbare samenwerking kan leiden waarbij de gemeentelijke vrijetijdsactiviteiten aan kwaliteit zullen winnen.

www.knokketalks.com 
https://knokketalks.com/3d-flip-book/knokke-talks-issue-01

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.