Home > Knack Roeselare wint moeiteloos derby tegen Menen: 3-0

Knack Roeselare wint moeiteloos derby tegen Menen: 3-0

Geschreven op 11 maart 2021 om 08:37 door Geert Demuynck

In een kleine twee uur was de klus geklaard en won Roeselare de derby tegen Menen met 3-0. Wie de cijfers bekijkt, verwacht misschien een spannende wedstrijd, maar Menen kon nooit aanspraak maken op een set. Toch maakten de Menenaars telkens meer dan twintig punten maar kwam Roeselare nooit in de problemen. Het was enkel even opletten in set 2 toen de thuisploeg 24-20 voorstond en de bezoekers terugkwamen tot 24-23 maar dan klaarde de onvermijdelijke Tuerlinkx de klus. Ook set 3 ging gelijk op tot 19-19 en won Knack uiteindelijk met 25-22.

Door deze overwinning blijft Knack in het spoor van Maaseik op 1 puntje in de final four. Zaterdag komt Roeselare voor de tweede maal op rij uit tegen dit Menen maar nu op verplaatsing. Eerste opslag om 19.30 uur in sportzaal Vauban maar nog altijd zonder toeschouwers. De wedstrijden kunnen wel live gevolgd worden via de website van beide ploegen of via facebook.