Home > Knack Roeselare naar play-off finale na winst in Menen 0-3

Knack Roeselare naar play-off finale na winst in Menen 0-3

Geschreven op 14 maart 2021 om 14:43 door Geert Demuynck

In de eerste set maakten Menen en Roeselare er een aangenaam kijkstuk van. Beide teams gaven elkaar geen duimbreed toe en Knack Roeselare had een overwinning broodnodig om door te stoten naar de play-off finale. Geen van beide ploegen kon een kloof slaan. Pas op het einde versierde Roeselare enkele setballen en bij 26-27 was het prijs voor de bezoekers. In de tweede set was het in het begin een kopie van de eerste set, Menen verzette de bakens bij een 6-9 achterstand en hield goed stand. Maar de ingevallen Depovere zette op het eind van de set een puike reeks opslagen neer en Roeselare won de tweede set met 21-25.
Bij Menen was de veer gebroken en Roeselare speelde simpel uit met 11-25 in de derde set. Volgende week komt Maaseik op bezoek in een wedstrijd die wel eens bepalend kan zijn voor het thuisvoordeel in de play-off finale