Home > Kleuters met z’n allen naar het theater in VBS Langemark

Kleuters met z’n allen naar het theater in VBS Langemark

Geschreven op 27 februari 2023 om 16:28 door Mario De Wilde

Vanmiddag mochten alle kinderen van het 2e en 3e kleuter van de lagere scholen uit Langemark-Poelkapelle volop proeven van cultuur met de theatervoorstelling ‘Water’ in de turnzaal van VBS Langemark. In ‘Water’ dompelde acteur Steef Coorevits de kleuters onder in een muzisch bad, want water is muziek, beeld, taal, beweging, drama… De kleuters van VBS Langemark en VBS Sint-Juliaan mochten in de voormiddag al een voorstelling bijwonen. In de namiddag zijn de kleuters van ‘t Bikschooltje, VBS Madonna, VBS De Ooievaar (Poelkapelle) en Go! BS Ter Berken aan de beurt.
De voorstelling duurt 1 uur en zit boordevol liederen, muziek, verhaal, mime en heel veel interactie.
De theatervoorstellingen worden jaarlijks georganiseerd door de ouderraad van VBS Langemark en Jeugddienst Langemark-Poelkapelle. Alle lagere scholen uit de gemeente kunnen hier aan deelnemen.

Op de foto herken je de kleuters en leerkrachten van ‘t Bikschooltje, VBS Madonna, VBS De Ooievaar (Poelkapelle) en Go! BS Ter Berken; schepenen Peter Vantomme en Heidi Coppenolle, burgemeester Dominique Cool, directeur Hobie Dujardin, Simon Bruynsteen (jeugddienst), Fien Coorevits (ouderraad VBS Langemark) en tenslotte acteur Steef Coorevits (vooraan).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.