Home > Kleuterjuf Veerle, na meer dan 39 jaar dienst in Kantelberg en Zonnetuin in Sint-Kruis, met pensioen

Kleuterjuf Veerle, na meer dan 39 jaar dienst in Kantelberg en Zonnetuin in Sint-Kruis, met pensioen

Geschreven op 24 december 2022 om 09:59 door Mario De Wilde

Gisteren ging kleuterjuf Veerle Ghesquière, na meer dan 39 jaar dienst in Kantelberg en Zonnetuin in Sint-Kruis, met een welverdiend pensioen. Uiteraard wilden de directie, ouders en collega’s die dag niet onopgemerkt laten voorbij gaan! Juf Veerle werd vanuit haar woonplaats in Tielt, met een oldtimer opgehaald. Vanuit de lagere afdeling (De Linde 94) en de kleuterafdeling (Raadsherenlaan 42) werd er een grote een erehaag gemaakt met alle kinderen van de basisschool. Bijna alle kinderen van de school mochten bij haar het tweede kleuter meemaken. Ook ouders en ex-collega’s waren uiteraard uitgenodigd. Nadien kreeg juf Veerle van elke kleuterklas een dansje of een lied aangeboden, terwijl ze op de troon mocht plaatsnemen. ’s Middags werd er met de collega’s samen geluncht en tijdens de namiddag speelde de afscheidnemende juf Veerle nog eens toneel over ‘De eenzame houthakker’. Dat alles leverde flink wat pakkende momenten op. Om kwart na drie precies zwaaide ze de deur van de school definitief dicht…. Hierbij alvast een uitgebreide fotoreportage.

 

 

2 reacties

De Rock Carlos
Geschreven op 2022-12-25 20:51:54
Een waardig afscheid en MEER dan verdiend! Als directeur van de toenmalige Zonnetuin was je steeds mijn trouwe , transparantie en zeer werkzame ‘ rechterhand ‘ 👍 Mijn oprechte waardering en … geniet er nu maar meer dan terecht van 😍👍
Karin Robert
Geschreven op 2022-12-25 10:47:28
Bedankt juf Veerle voor je vele mooie werk in het kleuterschooltje. Onze 3 kinderen hebben heel graag bij jou in de klas gezeten! Je was een TOP juf!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.