Home > ‘Kisses from Bruges’ zet zo’n honderd Brugse shops en horeca in vuur en vlam

‘Kisses from Bruges’ zet zo’n honderd Brugse shops en horeca in vuur en vlam

Geschreven op 6 februari 2023 om 14:37 door Mario De Wilde

Vanmiddag was er de voorstelling van de campagne ‘Kisses from Bruges’. Dat gebeurde Thuis Bij Frank in de Katelijnestraat (die overigens binnenkort verhuist naar Noordzandstraat 45 midden in het kloppende winkel hart van Brugge. Overigens laten we het Frank hieronder zelf aankondigen. Dat wordt uitkijken… Brugge is met z’n charmante bruggetjes en sierlijke witte zwanen de meest romantische omgeving. Ook in de Brugse winkelstraten viert de romantiek binnenkort hoogtij. Shopping Brugge pakt naar aanleiding van Valentijn een tweede keer uit met de campagne ‘Kisses from Bruges’.

Niks is leuker dan met je geliefde het Brugse stadscentrum in te trekken en al slenterend boetiekjes en andere verrassende handelszaken te bezoeken. Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “We beschikken over tal van winkels die je hart doen smelten. Ze maken het charmante Brugge in deze periode nog specialer. Onze vele kwalitatieve en gezellige restaurants, bistro’s en eethuisjes geven in deze periode een romantische ‘touch’ aan hun culinaire hoogstandjes. Zo zorgen veel barista’s voor een extra portie liefde door een hartje in het melkschuim van je caffè latte te maken.”

‘Kisses from Bruges’ lippenbalsems
Shopping Brugge pakt tijdens Valentijn uit met een nieuwe campagne. Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “Om de mensen die in Brugge shoppen te bedanken, geven we hen graag een extraatje. Zo krijg je in heel wat handels- en horecazaken een ‘Kisses from Bruges’ lippenbalsem.”
Een honderdtal zaken nemen deel aan de actie.

Burgemeester Dirk De fauw: “Met deze ‘liefdevolle’ actie leggen we niet alleen de klanten in de watten, maar steunen we ook onze lokale handelaars. We maken deze campagne zichtbaar in de winkelstraten: kleurrijke affiches bij de deelnemende ondernemers en in de ondergrondse parkings zetten de actie letterlijk in de kijker. Shopping Brugge zorgt ook voor promotie op de sociale media.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.