Home > Kijk. Witloof- en frambozenboer Kevin uit Koolkerke kiest voor Jana in ‘Boer zkt Vrouw’

Kijk. Witloof- en frambozenboer Kevin uit Koolkerke kiest voor Jana in ‘Boer zkt Vrouw’

Geschreven op 17 april 2023 om 06:02 door Mario De Wilde

Witloof- en frambozenboer Kevin moest gisteravond kiezen tussen zijn hoofd en zijn hart, maar hij koos resoluut voor dat laatste, Jana dus. Een grote fout, volgens Elke en Heidi, maar de toekomst zal uitwijzen of de dames het bij het rechte eind hebben.Het klinkt als een luxeprobleem, moeten kiezen uit twee mannen of vrouwen. Maar gisteravond was op VTM duidelijk dat zo’n beslissing geen cadeau is. Na een paar slapeloze nachten twijfelde Cathy zelfs tot op de laatste seconde, maar uiteindelijk koos ze voor de immer amusante Kenny.

 

“Jullie zijn allebei topkerels. Ik heb heel veel zitten malen in mijn hoofd, en maak dan maar eens een keuze. Ik heb gekozen om op romantische trip te gaan met Kenny. Ik had echt graag een mélangeke gemaakt van jullie twee, maar dat is niet mogelijk he”, zei Cathy tegen Kenny en Björn. Die laatste zag Cathy’s keuze niet aankomen, maar verliet het erf met opgeheven hoofd. Kenny toonde Cathy meteen welk vlees ze in de kuip had wanneer hij moest toegeven dat hij eigenlijk al een huwelijksfeest in zijn agenda had staan dat weekend. Bye bye romantische trip dus, Cathy besluit om gewoon mee te gaan naar het trouwfeest van Kenny’s makker. Van een vuurdoop gesproken.

In Arendonk koos Jef voor Bente, een beslissing die geen van beiden enkele weken geleden had verwacht gezien Jef niet zot was van Bentes tattoos. “Jullie hebben het me heel moeilijk gemaakt want jullie zijn allebei toppers. Maar Bente past qua karakter denk ik het best bij mij. Ik denk zelfs dat we one of a kind zijn”, klonk het. Exit Kim, die begrip had voor de beslissing van de koeienboer.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.