Home > Kijk. Voor grote daredevils en kleine griezelfans: Halloween is geland in Plopsaparken

Kijk. Voor grote daredevils en kleine griezelfans: Halloween is geland in Plopsaparken

Geschreven op 23 oktober 2023 om 09:14 door Mario De Wilde

De Plopsa-parken staan de volledige herfstvakantie weer helemaal in het teken van Halloween. Overdag pakt Plopsaland De Panne uit met een uitgebreid aanbod voor kleine griezelaars én ’s avonds met een apart aanbod voor grote daredevils. Ook de andere Plopsa-parken zijn ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje. In Plopsa Indoor Hasselt komt Piet Piraat langs, Plopsa Station Antwerp ontvangt Bumba en in Plopsa Coo krijgt de Pompoenkoning een centrale rol.

Voor kleine griezelfans: GameKeepers, Piet Piraat en Samson & Marie
Vanaf 14 oktober baadt Plopsaland De Panne al in een griezelig halloweenjasje met duizenden pompoenen, spinnenwebben en skeletten. Vanaf afgelopen weekend vervoegden talrijke figuren zoals de welgekende Pompoenkoning, zwevende heksen, vogelverschrikkers, … het griezelfeest. Spectaculaire animaties zoals een vuurshow, vuurdans en heksendans maken de dag compleet. Op 28 en 29 oktober en 4 en 5 november geeft Piet Piraat het beste van zichzelf tijdens een spannende liveshow vol enge nummers.

Van 30 oktober tot en met 3 november komt Ketnet langs met het succesvolle Ketnet Halloween. Met een uitgebreide waaier aan populaire hits zet De KetnetBand het Dorpsplein van Plopsaland De Panne op zijn kop. Tussen het griezelen door kunnen alle fans bij Samson & Marie terecht voor een warme knuffel en ook de GameKeepers staan klaar voor een Meet & Greet. Na een indrukwekkende dag barst er een groots vuurwerkspektakel los.

Voor grote daredevils: de Halloween Scare Nights
Op 28 en 31 oktober en 4 november is er ’s avonds een apart aanbod voor de grote daredevils voorzien. Tijdens de Halloween Scare Nights blijft Plopsaland De Panne tot 22 uur open en kunnen bezoekers de longen uit hun lijf schreeuwen in drie splinternieuwe Scare Houses: ‘MAD Rat by Fanta’, ‘Krampus’ en ‘CandyStein by Trésor’. Daarnaast jagen enge wezens hen de stuipen op het lijf in de bloedstollende Scare Zones ‘Skrämma’ in Wickieland en ‘Scarecrow’ aan de Big & Betsy Hoeve. De Scare Houses en Scare Zones zijn afgesloten attracties/zones en zijn enkel toegankelijk voor personen vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden. Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de Scare Houses en Zones volledig begrepen in het toegangsticket voor die dag.

Halloween met de Pompoenkoning, stripfiguren en andere geliefde Plopsa-helden
Ook de andere Plopsa-parken zijn voorzien van een uitgebreid programma. In Plopsa Coo barst de halloweengekte niet één, maar twee weken los vanwege de Waalse herfstvakantie die twee weken duurt. Bezoekers lopen er griezelleuke figuren, waaronder de Pompoenkoning, tegen het lijf.

Van 30 oktober tot en met 3 november genieten bezoekers, tijdens Ketnet Halloween, van een optreden van de stoerste piraat van de zeven zeeën in Plopsa Indoor Hasselt: de enige echte Piet Piraat. Op 29 oktober en 4 en 5 november genieten bezoekers van een spetterend optreden van Samson & Marie.

In Plopsa Station Antwerp kunnen bezoekers zich verwachten aan griezelige halloweendecoratie zoals spinnenwebben, pompoenen en gekke figuren waaronder Bumba. En óók daar kunnen bezoekers samen op de foto met Piet Piraat van 30 oktober tot en met 3 november en met Samson en Marie op 28 en 29 oktober en 4 en 5 november. Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit bieden dagelijks de nodige portie waterpret.

Win je toegangskaarten voor Plopsa

We hebben acht tickets in onze donkerste bibberschuif klaarliggen om een van de Plopsa-parken te bezoeken.

-volg ons op www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen.be, altijd handig ook als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Bezorg ons drie namen van artiesten die naar Plopsaland De Panne afzakken.

-Waarom staat Halloween bij jou zo hoog op de agenda?

Mail info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be met als titel ‘Creapy Halloween Plopsa’. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor donderdagavond 26 oktober 2023 om 17.00 uur. Opgelet; één antwoord per persoon en gezin. Ook meerdere antwoorden door één persoon insturen op verschillende mailadressen worden door onze zoekrobot er ongenadig uitgehaald en uitgesloten.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.