Home > Kijk. Speelpunt Zwevegem: tijdens de Paasdagen meer dan ooit ‘kinderspel’ met 16 geweldige avonturen

Kijk. Speelpunt Zwevegem: tijdens de Paasdagen meer dan ooit ‘kinderspel’ met 16 geweldige avonturen

Geschreven op 29 maart 2023 om 08:13 door Mario De Wilde

Maar liefst 16 geweldige avonturen om tijdens de paasvakantie te ontdekken. In Speelpunt Zwevegem kan het hele gezin zich ten volste amuseren. Overwin de 7 fantastische klimmuren met verschillende moeilijkheidsgraden. Dans de ziel uit je lijf in de keitoffe disco of draai de meest sierlijke pirouettes op de schaatspiste. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in de Mini Jungle of luisteren naar Lemmies avonturen in de magische boomhut. Kortom een onvergetelijke vakantiedag!

Lemmies ontbijtbuffet tijdens de Paasvakantie

Wist je trouwens dat we ook in de Paasvakantie ontbijtbuffetten organiseren? Geniet telkens op zondag en Paasmaandag van een lekker ontbijtbuffet terwijl jullie kinderen zich uitleven in de indoor speeltuin. Ontbijtkoeken, koffie, thee, fruitsap, kaas, hesp, confituur, choco, eitjes, granola, yoghurt, vers fruit… staan klaar om er een heerlijke zondag van te maken.

TIP! Voor volwassenen is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een luxe ontbijt met een glaasje cava, verwenkoffie naar keuze en een eitje van de chef.

Reserveer je ontbijt op voorhand via Speel. Zwevegem – Registreer expositie (recreatex.be).

Samen spelen en plezier beleven

Gebruik je kortingscode NWSWV10923 in onze webshop en kom een dagje spelen voor maar €8,90 in plaats van €12,90. Maximaal 4 dagtickets met korting. De code kan maar één keer per account gebruikt worden en is geldig voor bezoeken vanaf 13 maart tot en met 30 juni 2023. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.