Home > Kijk. Nieuwe shirts van Club Brugge met Wembley-finale ’78 als inspiratiebron

Kijk. Nieuwe shirts van Club Brugge met Wembley-finale ’78 als inspiratiebron

Geschreven op 29 juni 2023 om 08:24 door Mario De Wilde

Embrace the past, inspire the future. Met het shirt van Wembley ’78 als inspiratiebron lanceert Club vandaag z’n gloednieuwe away kit. Vanaf vandaag online verkrijgbaar en vanaf 1 juli in de rekken van de Club- en City Shop! 10 mei 1978. Een datum die voor vele Clubfans nog steeds in het geheugen gegrift staat. Met meer dan 25.000 het kanaal over richting Wembley voor de Europa Cup I-finale tegen Liverpool. De herinneringen van toen opnieuw bovenhalen kan vanaf vandaag met onze nieuwe away kit.

Zo is er de opvallende V-kraag zoals toen en zorgen de blauwe mouwen met zwarte accenten voor een extra touch. Bovendien komt het patroon vanop de mouwen ook terug in het witte vlak én in de shorts om alles één geheel te maken. Het monotone logo werd ook uit de goeie oude tijd geteleporteerd en onze No Sweat No Glory-slogan werd opnieuw in de nek geborduurd. Op de achterkant van de sokken prijkt 1891.

Wist je dat het shirt gemaakt is van Macron Eco Fabric? Een draad die gemaakt is van 100% PET recycled polyester en gecertificeerd is door de Global Recyle Standard.
De draad verliest niets van zijn originele waarden tijdens het wassen en het productieproces vergt minder energie waardoor voor elk shirt zo’n 13 halve liter flessen werden gerecycleerd. Voor Club komt dit neer op maar liefst 260.000 PET flessen!

Door de jaarlijkse inventaris is de Club- & City Shop deze week gesloten. Op zaterdag 1 juli openen de deuren opnieuw én is onze marktwagen aanwezig op The NEST voor Club Brugge – Zulte Waregem. Uiteraard kan je ook simpel en eenvoudig online bestellen en personaliseren via shop.clubbrugge.be. Club ID-houders krijgen bovendien zoals altijd gratis verzending!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.