Home > Kijk. Nicolas Bauwens uit Rekkem muzikaal de vrijgezellenmarkt op met ‘Ik zoek een madam’

Kijk. Nicolas Bauwens uit Rekkem muzikaal de vrijgezellenmarkt op met ‘Ik zoek een madam’

Geschreven op 28 juli 2023 om 10:32 door Mario De Wilde

‘Blind Getrouwd’, ‘Met Vier in Bed’, ‘Temptation Island’, ‘Blind Date’, ‘Boer Zkt Vrouw’, ‘First Dates’: de weg van TV-programma’s is dik geplaveid en nu Nicolas Bauwens uit Rekkem sinds kort opnieuw single is, gooit hij zich muzikaal op de vrijgezellenmarkt met het liedje ‘Ik zoek een madam’. Hij gaat opnieuw op zoek ben naar een lief, maar ‘het moet een vrouw zijn met een beetje pak aan’. Rond en gezond, zoals we zeggen….

Nicolas is geboren in Kortrijk op 27 mei 1986, woont momenteel in Rekkem en ging naar school in St Lucas in Menen. Nicolas: “Mijn vrienden vinden mij grappig en moedigden mij aan om video’s te maken op YouTube & Facebook. Een paar jaar geleden heb ik dus geïnvesteerd in een camera en wat belichting. Sommige video’s zijn sketches, andere dan muziekvideo’s. Af en toe verkleed ik mij in allerlei grappige figuren. Ik praat daarbij over zowat alles: over mijn school, mijn vrienden, de klikspanen, de vroegere relaties enz. Alledaagse dingen dus. Ik dans alsof er niemand kijkt en zing alsof er niemand luistert. Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven en de mensen die ik tegenkom. Het decor bestaat uit een grote kast met films, games en actiefiguren uit mijn jeugd. Ik ben een grote filmliefhebber en droom om ooit zelf in een film te mogen spelen. Ik krijg veel positieve reacties en mag nu en dan het voorprogramma doen van comedians met meer ervaring. Die me dan ook tips geven. Momenteel heb ik zo’n 30 video’s en massa’s ideeën voor de volgende video’s. Mensen mogen mij altijd contacteren om samen te werken. En alhoewel ik een aparte humor heb hoop ik dat de mensen toch eens mijn video’s willen bekijken.”

Af en toe verzorgt hij ook de presentatie van onze wekelijkse filmrubriek ‘Oscar Popcorner’ die we begin augustus na een korte vakantiebreak opnieuw opstarten. En nu de volumeknop helemaal naar boven en genieten maar….

3 reacties

M. Verhegen
Geschreven op 2023-07-28 14:05:02
tzit nu al in mijne kop. Knap gemaakt. M. Verhegen maar geen West-Vlaming en dus moeilijk te verstaan
Carine D'Hulster
Geschreven op 2023-07-28 14:03:10
Mees-ter-lijk!! Mijn vriendin Kelly is al drie jaar alleen. Ik zal ze een berichtje sturen. Carine D'Hulster, Oostende
Vermeulen
Geschreven op 2023-07-28 14:02:02
De max

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.