Home > Kijk. Komend weekend finaletornooi van Champions League goalball in Blankenberge

Kijk. Komend weekend finaletornooi van Champions League goalball in Blankenberge

Geschreven op 26 juni 2024 om 06:54 door Mario De Wilde

G-sportclub ‘Noordzee’ organiseert komend weekend het finale tornooi van de Champions League goalball in Blankenberge. Van vrijdag 28/6 tot en met 30/6 meten 8 herenteams en 9 damesteams zich in 2 tornooien. Het damestornooi vindt plaats in Sport Vlaanderen Blankenberge en de heren strijden voor de medailles in De Sportdoze. Voor het damestornooi gold een vrije inschrijving, de heren moesten zich via twee plaatsingstornooien eerder dit jaar kwalificeren. Als organiserende club was Noordzee sowieso al geplaatst. Naast de Champions League titel staat ook een plaatsje op de World Champions League op het spel.

Concreet verwachten de organisatoren teams uit Litouwen, Finland, Italië, Griekenland, Montenegro, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en België uiteraard.

Wilt je graag kennismaken met een unieke paralympische sport? Dan is de Champions League het uitgelezen moment. Dit belooft immers het grootste clubtornooi wat ooit in België georganiseerd werd te worden. De wedstrijden lopen door op vrijdag, zaterdag en zondag en dit van ’s morgens tot ’s avonds. De finales worden gelijktijdig afgewerkt op zondag en dit om 17u30.

 

 

1 reactie

zaman-baeyens
Geschreven op 2024-06-29 16:51:36
chapeau dat er nog sportive mensen zijn in dit geval. Ook voor de vrijwilligers dikke proficiat voor het goede verloop van zulke dingen. Dikke proficiat

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.