Home > Kijk. Het Zandsculpturenfestival Middelkerke toont de hele wereld

Kijk. Het Zandsculpturenfestival Middelkerke toont de hele wereld

Geschreven op 29 juni 2024 om 06:54 door Mario De Wilde

Het Zandsculpturenfestival Middelkerke ontvouwt zich deze zomer tot de toegangspoort naar niet één maar vele bijzondere werelden. Dit jaar nemen we de bezoekers mee op een imaginaire wereldreis. Je stelt je reis zelf samen. Wil je farao’s in Egypte of wilde dieren in Afrika zien? Bezoek je liever de Taj Mahal, Japanse tempels of het Paaseiland? Of vlieg je liever over Rio de Janeiro om via New York City over Londen terug te keren naar Middelkerke? Internationaal wordt je reis in elk geval!

 

Ook dit jaar biedt Zandsculpturenfestival Middelkerke meer aan dan louter zandduinen tussen de sculpturen. We gaan opnieuw in zee met de Proefkonijnen voor een nieuwe spannende interactieve voorstelling voor jong en oud. En wie zelf wil proberen om een zandsculptuur te maken, kan terecht bij onze zandexpert tijdens een van de vele zandworkshops.

DE PERFECTE ZOMERCOCKTAIL
Terwijl de kids zich uitleven op het springkasteel en creatief bezig zijn in een van de speelzones, kan de rest van het gezelschap relaxen in de strandbar bij een hapje en een drankje. Kortom het Zandsculpturenfestival Middelkerke is de perfecte cocktail voor een dag plezier aan zee.

DE IDEALE LOCATIE
Net zoals vorig jaar vind je ons op het strand ter hoogte van het Arthur De Greefplein. Je kunt ons festivalterrein van meer dan 5.000 vierkante meter niet missen! Onze locatie ligt aan de tramhalte (De Greefplein) en is dus ideaal bereikbaar, ook voor wie gebruik maakt van het NMBS Discovery Ticket, waarmee je 50% korting krijgt op je treinrit. Alle info op www.zandsculpturenfestival.com

Ook onze ‘Oscar Popcorner’-medewerker Luc Vanhee ging samen met zijn Vincent op bezoek in Middelkerke en beiden brachten volgende aanbeveling mee… Veel kijkplezier.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.