Home > Kijk. Hans slaapt op Emma, Simon ligt op Emma: spelers van Club Brugge uitgeslapen tegen Antwerp

Kijk. Hans slaapt op Emma, Simon ligt op Emma: spelers van Club Brugge uitgeslapen tegen Antwerp

Geschreven op 28 oktober 2023 om 14:56 door Mario De Wilde

Een dag voor de topper tegen Antwerp pakt Club Brugge uit met een nieuwe aanwinst. Emma – The Sleep Company wordt de komende twee seizoenen officiële partner van Blauw-Zwart. Emma – The Sleep Company, ’s werelds grootste direct-to-consumer slaapmerk is actief in meer dan 30 landen. “We zijn verheugd om Emma Sleep als Official partner aan te kondigen. Een samenwerking met een internationaal gereputeerde marktleider die met ondersteuning van hun sleep consultancy de performance van Club Brugge gaat ondersteunen”, vertelt Commercial Director Jeroen De Smet.

“Je zou kunnen zeggen dat slaap je natuurlijke superkracht is. Toch is slecht slapen een veelvoorkomend risico, ook in professionele sporten. Vaak ontstaan problemen door reizen en jetlag, training en competitie, overtuigingen en houdingen over slaap, en een verhoogde slaapbehoefte. Emma wil er in elk geval voor zorgen dat iedereen de best mogelijke slaapkwaliteit krijgt.”, verduidelijkt Theresa Schnorbach, psycholoog en slaapwetenschapper die Emma’s slaapadviesprogramma leidt.

Ook de supporters kunnen meegenieten van de samenwerking. Niet alleen via de tips en tricks die ze komende seizoenen zullen ontvangen om hun slaap te optimaliseren, maar ook via een exclusieve kortingscode. Met “BRUGGE05” krijg je als fan 5% extra korting bovenop de tot 50% actie die momenteel online loopt. Vlak voor de topper tegen Antwerp wordt het nieuwe partnership ook extra in de kijker gezet.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.