Home > Kijk. Eerste Range Rover House staat in Knokke-Heist en je hebt er al eentje voor €135.390

Kijk. Eerste Range Rover House staat in Knokke-Heist en je hebt er al eentje voor €135.390

Geschreven op 9 augustus 2023 om 11:44 door Mario De Wilde

Het eerste Range Rover House in de Benelux is geopend op het Albertplein in Knokke-Heist, waar klanten de SV Bespoke Service en personalisatiemogelijkheden kunnen ontdekken. Bezoekers die gedurende de zomer de exclusieve pop-upstore aan de kust bezoeken, kunnen genieten van het Belgische debuut van de exclusieve SV Bespoke Service van Range Rover. Daarnaast worden ze verwend door high-end partners zoals Pierre Marcolini en Taittinger. In het Range Rover House wordt de nieuwe SV Bespoke Service gepresenteerd, waarmee eigenaars van de Range Rover Autobiography en Range Rover SV modellen hun wagen kunnen personaliseren als nooit tevoren.

Land Rover

De SV Bespoke Service biedt 391 interieurkleurenschema’s, 230 extra lakkleuren (met zowel satijn- als glansopties) en een ’Match-to-Sample‘ kleur- en verfdienst waarmee de klant eindeloze opties ter beschikking heeft.

Nicole Prins, Marketing & PR Director bij JLR Benelux, zei: “We zijn verheugd om de deuren van het eerste Range Rover House in België te openen. Hier bieden we zowel nieuwe als bestaande klanten een exclusieve kijk in onze ‘Modern Luxury’-strategie, met onze SV Bespoke Service als absoluut hoogtepunt.”

Bezoekers van de Belgische kust kunnen in het exclusieve Range Rover House genieten van de nieuwe SV Bespoke Service, het nieuwste model ontdekken en de talloze SV Bespoke-opties verkennen. De tijdelijke pop-up is tot en met 31 augustus geopend voor iedereen, dagelijks van 10 tot 18 uur. Van 1 september tot en met 8 oktober zal het Range Rover House enkel in het weekend geopend zijn. Als blijk van waardering ontvangen Range Rover-klanten op vertoon van hun Range Rover autosleutel een kleine attentie.
Range Rover

Sinds de lancering van de vijfde generatie van Range Rover in 2021 werden er meer dan 2.000 wagens verkocht in België, waarbij de krachtige en efficiënte plug-inhybride goed is voor zo’n 95% van de bestellingen. Het elegante Range Rover-vlaggenschip belichaamt de ’Modern Luxury‘-filosofie van het merk en vertegenwoordigt meer dan 50 jaar ontwikkeling en evolutie.

Het nieuwe model is verkrijgbaar met vier, vijf of zeven zitplaatsen, en in zowel standaard als lange wielbasisontwerpen. Met geavanceerde vierwielaandrijving en Adaptive Offroad Cruise Control biedt de Range Rover de vertrouwde terreincapaciteiten, een uitzonderlijke stabiliteit bij hogere snelheden en uitstekende wendbaarheid in stedelijke omgevingen.

De geavanceerde ophanging bereidt het voertuig voor op bochten voor een superieur comfort en een uitstekende wegligging. Daarnaast introduceert Range Rover een reeks hoogstaande technologieën. De Cabin Air Purification Pro met Nanoe™ X-technologie bijvoorbeeld, die zorgt voor allergenenreductie, verwijdering van pathogenen en de vermindering van geuren en virussen. Dit terwijl de luchtkwaliteit verbeterd wordt dankzij het CO₂ Management en de PM2.5 Cabin Air Filtration.

Het luxueuze interieur van de Range Rover combineert moeiteloze connectiviteit en intuïtieve technologie dankzij de nieuwste generatie Pivi Pro-infotainment. Dit zorgt voor een scherpe en intuïtieve interface waarmee klanten belangrijke voertuigfuncties kunnen bedienen via het elegante 13,1-inch zwevende glazen touchscreen. Ook is er Active Noise Cancelling-technologie beschikbaar, met speakers in de hoofdsteunen van zowel de chauffeur als de passagiers om persoonlijke stille zones te creëren voor een superieur raffinement in de cabine.
De Range Rover is nu beschikbaar in België, vanaf €135.390.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.