Home > Kijk. Cercle Brugge lanceert nieuwe hoofdsponsor en kledijpartner

Kijk. Cercle Brugge lanceert nieuwe hoofdsponsor en kledijpartner

Geschreven op 1 juli 2023 om 06:52 door Mario De Wilde

Samen met de nieuwe hoofdsponsor Golden Palace en kledijpartner Kappa lanceert Cercle Brugge gisteren de wedstrijdshirts voor komend seizoen. Voor het thuisshirt wordt er opnieuw gekozen voor een klassiek gestreept design. In vergelijking met vorig seizoen zijn de groen-zwarte strepen wel dikker. Het uitshirt is zoals de voorbije jaren wit met groene accenten die het truitje een ‘cleane’-look geven.

Als we even inzoomen op de sponsors prijkt vooraan de shirts, voor het eerst, het logo van Golden Palace Casino Sports, waarmee Cercle een partnership aangaat voor de komende vier seizoenen. Het kenmerkende logo van Golden Palace met het klavertje vier zien we in het wit op de homeshirts staan, op de uitshirts is dat in het zwart. Nog een nieuwe shirtsponsor is vanaf komend seizoen Volvo Automobilia. De officieel erkende Volvo-verdeler is al jarenlang een trouwe partner van Cercle en kiest vanaf dit seizoen voor visibiliteit op het shirt. Het logo van Automobilia is zichtbaar op de linker- en rechtermouw van de wedstrijdshirts.

Op de achterzijde van de shirts vinden we vooral trouwe shirtpartners terug: centraal bovenaan zien we het logo van Liantis, onderaan is dat Callant Insurance en Financial Advice. Het logo van Callant vinden we ook op de wedstrijdshorts terug, waar het vergezeld wordt door het logo van Autoverhuur Meerschaert, nog een nieuwe partner die we verwelkomen op de uitrusting.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.