Home > Kijk. Ben jij klaar voor een nieuwe koffiebeweging? Dan is deze Baristina jouw must have

Kijk. Ben jij klaar voor een nieuwe koffiebeweging? Dan is deze Baristina jouw must have

Geschreven op 9 juli 2024 om 07:13 door Mario De Wilde

België is een land van koffieliefhebbers. Drie op vier van de volwassen Belgen drinkt minstens 1 kop koffie per dag. En de laatste jaren hebben we de lat hoger gelegd, we werken meer van thuis en verwachten om binnen onze muren dezelfde lekkere koffie te kunnen drinken als bij de koffiebar om de hoek, met hetzelfde gemak.

“Met de lancering van de Baristina start Philips een nieuwe koffiebeweging. Een beweging zonder de complexiteit die je ziet in de huidige koffiecultuur. In plaats daarvan krijg je eenvoud en gemak, gecombineerd met uitzonderlijke smaak, kwaliteit, stijlvol design, én keuze. Want met Baristina kies jij zelf de smaak van je koffie aan de hand van verse bonen. Met Baristina geniet je thuis heel eenvoudig van koffie van baristakwaliteit, zonder complexiteit, én duurzaam.” – Charlotte D’Hoogh, Marketing Manager Espresso bij Versuni

Echte espresso in één simpele swipebeweging

Baristina van Philips is een persoonlijke barista. Dankzij de verse bonen kies je zelf voor de smaak en aroma die jouw voorkeur geniet. Bij elke koffie die je zet zorgt Baristina er keer op keer voor dat je de beste koffie krijgt.

 

Hoe werkt het? Aan de hand van één simpele swipebeweging start het malen van de bonen, perfect op maat en ​ in alle stilte, waarna de gemalen koffie automatisch in het portafilter terechtkomt. Daar wordt optimale druk van 16 bar toegepast zodat je koffie smaakt en ruikt zoals bij de barista. Daarna swipt het portafilter automatisch terug en vult je kopje met de heerlijke koffie van verse bonen. Wanneer de koffie klaar is, druk je heel eenvoudig de puck eruit om het koffiedik in de afvalbak te gooien; of je kan het recycleren voor ander gebruik. Hierdoor geniet je thuis van koffie van baristakwaliteit, zonder complexiteit.

Duurzaam

Met Baristina van Philips krijg je niet alleen heerlijke espresso, je helpt ook mee aan de toekomst van onze planeet. Baristina ​ is ontwikkeld met oog voor duurzaamheid – van de materialen die zijn gebruikt tot de manier van koffiezetten zonder complexiteit. Dit is echte espresso waar je je goed bij kunt voelen.

Baristina is energiezuinig* en gemaakt van meer dan 50% gerecycleerd plastic**. Je zet er echte espresso mee met minder gebruik van nieuwe materialen. Het apparaat wordt geleverd in een plasticvrije verpakking die is gemaakt van meer dan 90% gerecycleerd papier en is 100% recycleerbaar. “Het enige wat je overhoudt is echte espresso en koffiedik. Dit kan je gebruiken om je planten te voeden, of recycleren via het GFT-afval. De perfecte mix.”

Compact en personaliseerbaar

Dankzij het strakke ontwerp en de compacte afmetingen past de machine perfect in elk interieur. Baristina van Philips mag dan compact zijn, maar de mogelijkheden zijn enorm. Het maakt gebruik van krachtige technologie om elke tasje koffie met baristakwaliteit te zetten, en voegt tegelijkertijd flair en functionaliteit toe aan je keuken.

Met een volledig assortiment aan portafilters in 7 verschillende kleuren – van melkwit, natuurlijk groen, mangogeel, zwart, walnoothout, essenhout en bessenrood – heeft koffiezetten er nog nooit zo leuk en speels uitgezien.

Meer waar voor je geld

Door over te stappen op verse bonen spaar je bij elk tasje koffie geld uit. Per jaar kan je meer dan €300 besparen door koffie met verse bonen te zetten.***

Alle voordelen op een rijtje

  • Baristina voor een heerlijke kop espresso of lungo van baristakwaliteit, zonder de complexe machines of ervaring van een barista
  • Innovatieve espressomachine waarmee je in minder dan 60 seconden, met één simpele ‘swipe’, de perfecte espresso of lungo zet van verse bonen
  • Geproduceerd in Europa, van meer dan 50% gerecycleerd plastic, en energiezuinig
  • Strak design en compact ontwerp – met een reeks kleurrijke, aanpasbare portafilters in lijn met je interieur

Baristina van Philips is verkrijgbaar vanaf juni, tegen de adviesprijs van € 299,99.
​Voor meer informatie, ga naar www.baristina.com

#philipsbaristina ​ #jointhenewcoffeemovement ​ #swipeforrealespresso


* A+ energielabel volgens energie-efficiëntie normen

** Exclusief de onderdelen die in contact komen met water en koffie

*** Gebaseerd op drie koppen koffie per dag. Capsules aan € 0,46 (bijv. Nespresso original) vergeleken met koffiebonen aan € 18,49 per kilo (bijv. Douwe Egberts Gold). Berekend in april 2024.

1 reactie

Mario Lamote
Geschreven op 2024-07-09 15:18:05
Ziet en klinkt wel goed

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.