Home > Kijk. Autosupermarkt viert 75ste verjaardag met Ben Segers in reeks doorheen West-Vlaanderen

Kijk. Autosupermarkt viert 75ste verjaardag met Ben Segers in reeks doorheen West-Vlaanderen

Geschreven op 21 juni 2024 om 07:02 door Mario De Wilde

Het is feest bij autosupermarkt Cardoen. Van een kleine garage in de Antwerpse binnenstad is Cardoen uitgegroeid tot een waar begrip in de Belgische autowereld, een baken van vertrouwen. Al 75 jaar is Cardoen bezig met de auto van morgen. En dat wordt gevierd. Met een grootse wedstrijd in alle toonzalen en een online videoreeks vol bijzondere verhalen, maar ook een limited edition bodywarmer én een playlist vol road trip songs.

In de 16 toonzalen doorheen België stunt Cardoen met een unieke wedstrijdactie. Eigenwijs, to the point en efficiënt: wie tot en met 21 juli een auto koopt bij Cardoen, maakt kans op een terugbetaling van 75%. Maar ook buiten de autosupermarkt gaat het feest door. Eigenzinnig en origineel. En vooral helemaal Cardoen.

Taxi Cardoen videoreeks
Acteur Ben Segers ging achter het stuur zitten van Taxi Cardoen. Hij doorkruiste Vlaanderen op zoek naar de mooiste, grappigste en meest bijzondere verhalen van 75 jaar Cardoen. En die vond hij. Bij Marlie en Jona uit Willebroek die vertellen over hun wekelijks familie uitje naar Nederland. Of bij Els uit Wetteren, die herinneringen ophaalt aan de familievakanties met haar man.

Het feest gaat verder
Wie aan een Cardoen autosupermarkt denkt, denkt ook al snel aan de iconische bodywarmers met daarop het gekende logo. De Cardoen medewerkers dragen ze met trots, en ook CEO Ivo Willems zie je er vaak mee in de nationale televisiespots. Ter ere van 75 jaar Cardoen werd een limited edition van deze bodywarmer uitgebracht. En die wil de echte fan natuurlijk scoren. Te koop is ie niet, te winnen wel, via de social mediakanalen van Cardoen. Geen feest zonder muziek. Geen autorit zonder road trip songs. Samen met klanten, personeel, passagiers van Taxi Cardoen en muziekliefhebbers werd de playlist ‘Cardoen on the road’ samengesteld. Maar liefst 75 nummers, speciaal voor het feestelijk jubileum. Van Mr Cab Driver (Lenny Kravitz) tot Fast Car (Tracy Chapman), van The Passenger (Iggy Pop) tot Lythium (Nirvana). Deze zomer klinkt het rijden met een Cardoen auto beter dan ooit, of je nu op road trip bent, naar huis rijdt of onderweg bent naar een festival. Tune nu in via Spotify of ontdek hem in één van de 16 toonzalen! The beat goes on. Cardoen feest verder. De eerste 75 jaar zijn binnen. De toekomst kleurt Cardoen…

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.