Home > KFC Heist (3de plaats) ontslaat na zeven jaar haar trainer Dimitri Delporte

KFC Heist (3de plaats) ontslaat na zeven jaar haar trainer Dimitri Delporte

Geschreven op 18 oktober 2023 om 08:18 door Mario De Wilde

Na een succesvolle samenwerking van maar liefst zeven jaar heeft voetbalclub KFC Heist afscheid genomen van trainer Dimitri Delporte. Gedurende deze periode hebben de club en de trainer gezamenlijk vele successen behaald en mooie resultaten geboekt, waarvoor de club de trainer enorm dankbaar is. Na zeven seizoenen en goede resultaten dit achtste seizoen, en veel respect voor Dimitri Delporte als persoon en coach, voelde het bestuur aan dat het tijd was voor
vernieuwing en een nieuwe wind binnen de club. Hoewel de band tussen de club en Delporte sterk is, is er besloten om toch te zoeken naar een nieuwe impuls voor het gemotiveerde team.

KFC Heist wil benadrukken dat het vertrek van Delporte niet betekent dat zijn bijdrage wordt onderschat of vergeten. “Integendeel, zijn inzet en kwaliteiten als coach hebben een wezenlijke rol gespeeld in de behaalde successen. De club zal altijd erkentelijkheid tonen voor zijn werk en hem blijvend waarderen als onderdeel van hun geschiedenis. We zijn hem vooral dankbaar omdat, onder Dimitri zijn leiding, het eerste elftal op de kaart gezet is als een team dat steeds zocht naar
voetballende oplossingen” aldus voorzitter Philip Van Eeghem.

Het bestuur van KFC Heist is momenteel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die fris elan kan brengen en het potentieel van het team verder kan ontwikkelen. Er wordt gestreefd naar een vlotte overgang, zodat de spelers in optimale omstandigheden het seizoen kunnen verderzetten. De club hoopt dat deze beslissing bijdraagt aan de groei en vooruitgang van KFC Heist. “Met een nieuwe trainer aan het roer, kan er gebouwd worden aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de club, waarbij successen en de vooropgestelde ambities nog altijd nagestreefd worden. Kampioen spelen en overgaan naar eerste provinciale blijft de droom,” aldus de voorzitter.

Heist staat momenteel op een derde plaats in tweede provinciale a op twee puntjes van de ongeslagen leider Jong Male. Komende zondag wacht de verplaatsing naar Snaaskerke.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.