Home > KFC Aalbeke wint met 1-6 bij de buren van Heule maar kan de titel nog niet vieren

KFC Aalbeke wint met 1-6 bij de buren van Heule maar kan de titel nog niet vieren

Geschreven op 18 maart 2024 om 14:12 door Mario De Wilde

De Blauwe Uilen van KFC Aalbeke konden afgelopen zaterdag opnieuw winnen, deze keer bij de buren van Heule en wel met sprekende 1-6 cijfers. Maar ook Geluwe en Waregem wonnen respectievelijk hun wedstrijd waardoor men in Aalbeke nog geen titel kon vieren. Komend weekend kan het wel van dat zijn met twee voorwaarden: Aalbeke wint haar match en Geluwe laat punten liggen tegen RFC Mandel United B (Match zaterdag om 16u30). Enkel dan zal gevierd kunnen worden voor de titel!

Toch bereiden ze enkele dingen voor zoals de mobiele tapwagen om de fans nog sneller te bedienen, een pasta foodtruck voor de hongerigen en een muzikale ambiance ook als is het dan maar de overwinning eventueel vieren. Voetbal is een feest, en dat willen ze in Aalbeke zeker benadrukken! Afspraak dus zaterdag voor de clash tegen Stasegem, aftrap om 18u30!

De 4de provincialer kon nog eens winnen, de droogte is voorbij! Ze wonnen met 4-1 van Jong Vijve na een moeizame eerste helft en een wervelende tweede helft. Marlier opende de score vanop de stip na een fout op Agneray. Diezelfde verdubbelde de score op assist van Abel Vanacker. Enkele minuten later werd er gescoord door Frederik Demaitre op aangeven van Gaël Agneray op corner van Simon Hochepied kon Agneray binnenkoppen. Een mooie en vooral deugd doenende overwinning!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.