Home > Karl Hoefkens blikt vooruit naar Zulte Waregem

Karl Hoefkens blikt vooruit naar Zulte Waregem

Geschreven op 4 augustus 2022 om 15:20 door Geert Demuynck

Na afloop van de eerste twee wedstrijden van Club Brugge tegen Genk en Eupen kan er niet gesproken worden van wervelend voetbal door de kampioen. Er staat nog een stapel werk op de plank voor de oefenmeester van Club.

Wat is er vorige zondag verkeerd gelopen in Eupen?

KH : Het was duidelijk dat een aantal spelers onder hun niveau hebben gepresteerd. Ze hebben niet gebracht wat we van hen verwachten. Natuurlijk hebben we deze pijnpunten binnenskamers besproken en de vinger op de wonde gelegd. Ondertussen hebben we goede week training achter de rug waarbij ik meer dan tevreden ben over het gebrachte niveau. Ik ben ervan overtuigd dat we klaar zijn om Zulte Waregem te ontvangen.

Hans Van Aken stelde achteraf dat er een lijn ontbrak. Voelde dit als kritiek?

KH : Neen, dit heb ik niet als kritiek beoordeeld, maar als er een aantal spelers niet hun niveau behalen, dan worden er redenen gezocht en Hans vond dat er een lijn ontbrak. Maar dit was zeker niet het enige punt dat ik heb aangehaald in de nabespreking.

Had je na drie matchen gedacht al verder te staan met je ploeg?

KH : Tegen Gent presteerden we zeer goed tijdens de eerste 40 minuten en Genk was goed in de laatste 35 minuten. Eupen kan je dan wel bestempelen als een off-day. Het belangrijkste is dat we nu in de onmiddellijke toekomst verdere stappen vooruit zetten en dit om te beginnen morgen tegen Zulte Waregem.

Komen er nog versterkingen?

KH : Je begrijpt dat ik daar natuurlijk geen uitspraken kan over doen. We hebben nog 1 maand de tijd maar ik heb wel de indruk dat we op dezelfde lijn zitten met het bestuur en de technische staf.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.